Ταξιδεύοντας με την «Πρόληψη»: Το Metropolitan στη Βόρεια Εύβοια για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους
Ιδιαίτερα θερμής αποδοχής έτυχε η αποστολή του Metropolitan στη Βόρεια Εύβοια -που το περασμένο καλοκαίρι επλήγη από καταστροφικές πυρκαγιές-  για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους κατοίκους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη». (Κεντρική φωτογραφία: Στο αγροτικό ιατρείων Ροβιών από αριστερά οι ιατροί: Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός, Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού,  Κωνσταντίνος Κοντός Καρδιολόγος, Γεώργιος Ροντογιάννης Ορθοπαιδικός Χειρουργός)

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το Αγροτικό Ιατρείο στις Ροβιές και το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 για τα εξεταστεί από τους ιατρούς των Θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital και Μetropolitan General του HHG. Η ομάδα ιατρών αποτελούταν από τους ιατρούς του Metropolitan Hospital κ.κ. Διαμαντή Θωμά Χειρουργό, Ευάγγελο Νικολόπουλο Αγγειοχειρουργό, Γεώργιο Ροντογιάννη Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Βασίλειο Τρίγκα Χειρουργό Μαστού,  και από το Metropolitan General τον κ. Κωνσταντίνο Κοντό, Καρδιολόγο.

Στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου από αριστερά οι ιατροί: Διαμαντής Θωμάς Χειρουργός, Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού,  Γεώργιος Ροντογιάννης Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός

Σε μια περιοχή που έζησε πολύ δυσάρεστες στιγμές το καλοκαίρι, οι ιατρικές ανάγκες των κατοίκων ήταν αυξημένες και η τοπική κοινωνία αγκάλιασε την αποστολή του Metropolitan. Οι ιατροί πραγματοποίησαν ορθοπαιδικό, μαστολογικό, καρδιολογικό και αγγειολογικό έλεγχο με τρίπλεξ αγγείων, σε πάνω από 100 άτομα ευαισθητοποιώντας τους παράλληλα σε θέματα πρόληψης και απαντώντας σε όλες τους τις απορίες.

Το Metropolitan ξεκίνησε πέντε χρόνια πριν το πρόγραμμα «Πρόληψη» με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων απομακρυσμένων από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχών. Μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί πολλά μέρη της Ελλάδας μεταξύ των οποίων η Ορεινή Κορινθία, η Φθιώτιδα, η ορεινή Αρκαδία, η Τζια, η Σκύρος κ.ά. εξετάζοντας αφιλοκερδώς εκατοντάδες κατοίκους που έχουν δύσκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες.Γιατί η υγεία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.