Ραγίζει καρδιές ο πρώην βουλευτής Στάθης Κουτμερίδης για το χαμό της κόρης του από κορωνοϊό (VIDEO)




Για την τραγική απώλεια της κόρης του μίλησε στο MEGA o πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης, στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις έγκυες γυναίκες να πάρουν παράδειγμα από το τραγικό τέλος της κόρης του και να εμβολιαστούν.
Οκτώ ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Παρθένα Κουτμερίδου, νικημένη από τον κορωνοϊό και ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα κύησης.

O πατέρας της Στάθης Κουτμερίδης πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την τραγική απώλεια ευχαριστώντας γιατρούς και νοσηλευτές αλλά παράλληλα και όλους όσοι έσπευσαν να δώσουν αίμα… για την κόρη του.

Η 38χρονη δικηγόρος δεν είχε εμβολιαστεί. Κατέληξε ύστερα από ένα μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Λουκάς» παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο θάνατός της συγκλόνισε όλη τη χώρα. Η Πάττυ Κουτμερίδου, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό αφού πρώτα έφερε στον κόσμο με καισαρική το παιδί που προσπαθούσε να αποκτήσει επί 10 ολόκληρα χρόνια. Ένα αγγελούδι που δε πρόλαβε να κρατήσει στα χέρια της.



«Αυτό που -κακώς- την τρόμαζε να κάνει το εμβόλιο ήταν η ανασφάλεια και ο φόβος» εξομολογείται σήμερα ο πατέρας της.

Η Πάττυ Κουτμερίδου έφυγε από τη ζωή ακριβώς 8 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, από καρκίνο του μαστού.

Τα βλέμματα όλων παραμένουν στο νεογέννητο και τον πατέρα της, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να βρει δυνάμεις να συνεχίσει.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.