Πως μία Αλιμιώτισσα “γλέντησε” τον απατεώνα που προσπάθησε να της πάρει 7.000 ευρώ!




Η κυρία Κατερίνα είχε βγει για ψώνια, όταν στη διασταύρωση της Καλαμακίου με τη Θεομήτορος την πλησίασε ένα μαύρο ΙΧ. Ο οδηγός την φώναξε με το όνομά της: “Γειά σου κυρία Κατερίνα, είμαι ο Κώστας, ο φίλος του γιου σου του Σταμάτη” της λέει. “Μου κόρναρε μέσα από το αυτοκίνητο. Ήταν γύρω στα 30 καλοντυμένος. Ήξερε πως με λένε, ήξερε ακόμη και το όνομα του γιού μου. Μου είπε πως δούλευε μαζί του στο ίδιο γραφείο. Ο γιος μου όμως λείπει τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία, οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Και τότε άρχισε να μου ξεφουρνίζει το παραμύθι ότι έχει μία επιταγή των 25.000 ευρώ για τον Σταμάτη, επιστροφή δήθεν από την εφορία. Όμως έπρεπε να του δώσω 7.000 ευρώ για πληρώσει τον φόρο!

Μάλιστα για να γίνει πιο πειστικός έκανε ότι μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο. Του ζήτησα το κινητό και από μέσα ακουγόταν μία φωνή που δεν ήταν του Σταμάτη, ήταν εντελώς διαφορετική. Και τότε άρχισε η πλάκα. Του είπα να μου δώσει την επιταγή και έψαχνε σε κάτι χαρτιά που είχε αλλά η επιταγή πουθενά. Τότε του λέω περίμενε να πάρω τον γιό μου από το δικό μου κινητό. Κατάλαβε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να με κοροϊδέψει και μου ζήτησε να πάω πιο πέρα να μιλήσω γιατί έχει…βηματοδότη και μπορεί να πάθει κάτι η καρδιά του. Με το που έκανα μερικά βήματα, εξαφανίστηκε…Δυστυχώς πάνω στην ταραχή μου δεν πρόλαβα να συγκρατήσω τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του…”

Η κυρία Κατερίνα πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου για να καταγγείλει την απόπειρα απάτης. Εκεί της είπαν ότι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα υπάρχουν τέτοια περιστατικά, αλλά δυστυχώς είναι πολλές οι περιπτώσεις που οι απατεώνες καταφέρνουν να ξεγελούν ηλικιωμένους και να τους “γδύνουν” κυριολεκτικά φεύγοντας με χιλιάδες ευρώ στις τσέπες τους!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.