Προβάδισμα για τη φορμαρισμένη Τότεναμ, ευκαιρία «επιστροφής» για τη Γουέστ Χαμ




Η Premier League έχει την τιμητική της στο αποψινό αγωνιστικό πρόγραμμα (28/12).

Αν είστε… καζινικοί, τσεκάρετε εδώ τον πλήρη οδηγό για το blackjack

274. Γουότφορντ – Γουέστ Μεταβολές Χαμ (17:00)

Στο πλαίσιο της Premier League, η Γουότφορντ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει να αγωνιστεί από τις 10 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ με 2-1 λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες και βρίσκονται μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά τους, τα «σφυριά» έχουν δύο διαδοχικές ήττες, αλλά κατέχουν την 6η θέση και συνεχίζουν να διατηρούν υψηλές βλέψεις στη σεζόν.



➥ Καλή ευκαιρία για τη Γουέστ Χαμ να επιστρέψει στις νίκες από τη στιγμή που η Γουότφορντ προέρχεται από αγωνιστική αποχή. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.16.

276. Σαουθάμπτον – Τότεναμ (17:00)

Στο «Σεντ Μέρις», η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την ανεβασμένη Τότεναμ, η οποία παρά τα κρούσματα κορωνοϊού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα επί ημερών του Αντόνιο Κόντε στην Premier League (4-2-0). Μάλιστα, οι Λονδρέζοι έχουν αναρριχηθεί στην 5η θέση, ενώ μετρούν τρία παιχνίδια λιγότερα από την 4η Άρσεναλ, που έχει 6 βαθμούς περισσότερους. Στον αντίποδα, οι «Άγιοι» τερμάτισαν αρνητικό σερί 6 αγωνιστικών (0-3-3) και πήραν τεράστια νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ (26/12, 2-3), αλλά απέναντι στους κυνικούς φιλοξενούμενους θα συναντήσουν δυσκολίες.

➥ Μπορεί η Σαουθάμπτον να προέρχεται από τη μεγαλύτερη νίκη της στη σεζόν, αλλά κόντρα σε αυτήν την Τότεναμ είναι το αουτσάιντερ. Επιλέγουμε το διπλό με απόδοση 2.17.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΕΕΕΠ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.