Παλαιό Φάληρο: Νέος δημοτικός σύμβουλος ο Μενέλαος Κόκκαλης
Ενώπιον του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ορκίστηκε σήμερα, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Μενέλαος Κόκκαλης, επιλαχών του συνδυασμού ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ, μετά την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Πιτούλη.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ευχήθηκε στον νέο Δημοτικό Σύμβουλο καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε και ζήτησε την συνεργασία του προς όφελος της πόλης και των δημοτών. Επίσης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην αυτοδιοικητική διαδρομή και προσφορά του Δημήτρη Πατούλη όλα αυτά τα χρόνια και σημείωσε χαρακτηριστικά “ότι κόσμησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Παλαιού Φαλήρου με την στάση του, τον συγκροτημένο λόγο του και την δημόσια εικόνα του¨.
Από την πλευρά του ο Μενέλαος Κόκκαλης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και δήλωσε ότι με όλες του τις δυνάμεις θα προσφέρει για το καλό της πόλης, θέτοντας στην υπηρεσία του Δημοτικού Συμβουλίου την πλούσια εμπειρία του, καθώς ασχολείται με τα κοινά και τα προβλήματα της πόλης τα τελευταία 15 έτη ενώ έχει διατελέσει μέλος των Κεντρικών Επιτροπών στο ΚΙΝΑΛ και το ΠΟΤΑΜΙ.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.