Παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά της Γλυφάδας – Η ανάρτηση του δημάρχου

Τα παιδιά των οικογενειών της Γλυφάδας που έχουν ανάγκη, γέμισαν χαρά με τα παιχνίδια και τα δώρα που συγκεντρώθηκαν με τόση αγάπη από τους κατοίκους της πόλης και μοιράστηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Μέρες γιορτινές, μέρες αγάπης και ζεστασιάς και όλοι προσπαθούμε να τις κάνουμε πιο όμορφες, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν παντού στον κόσμο λόγω της πανδημίας. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, σε γράμμα του προς τον Άγιο Βασίλη αναφέρει:
«Άγιε μου Βασίλη αγαπημένε,
Δεν φανταζόμουν πέρυσι τέτοιες μέρες όταν σου έγραφα, ότι φέτος η πανδημία θα παρέμενε με τόση ένταση στη ζωή μας και ότι καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας θα συνέχιζαν να δοκιμάζονται λόγω του κορονοϊού.
Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε κατάματα.
Η Μαρίτα, η Έλενα και ο Παύλος μου ζήτησαν να σου μεταφέρω ότι φέτος η μαμά και ο μπαμπάς φρόντισαν για τα δώρα τους και ότι είναι πολύ χαρούμενοι που είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι.
Θα σε περιμένουν λοιπόν την Πρωτοχρονιά όχι για να τους φέρεις κάποιο άλλο δωράκι, αλλά για να δοκιμάσεις τα κεράσματα που θα σου έχουν ετοιμάσει.
Για να πάρεις κι άλλη δύναμη και να διώξεις την πανδημία από τις ζωές όλων των ανθρώπων παντού στο κόσμο.
Βάλε τα δυνατά σου Άγιε μας Βασίλη για να έχουμε υγεία και χαρά όλοι – μικροί και μεγάλοι – σε κάθε σπιτικό
και αυτή η πανδημία να βρεθεί το συντομότερο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Και μην αμελήσεις ασφαλώς – όπως πάντα – πρώτα να επισκεφτείς τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Τρέχα πρώτα κοντά στους συνανθρώπους μας που σε χρειάζονται περισσότερο και δυσκολεύονται να τα καταφέρουν μόνοι τους.
Σε αγαπάμε Άγιε Βασίλη. Η ύπαρξη σου μας γεμίζει πίστη και αισιοδοξία. Το πνεύμα σου και ό,τι εσύ πρεσβεύεις ομορφαίνουν τη ζωή μας.
Κάνουν πιο δυνατές τις αξίες της καλοσύνης, της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.
Μακάρι το πνεύμα σου Άγιε μου Βασίλη, να βρίσκεται τη νέα χρονιά καθημερινά στη ζωή όλων μας.
Χρόνια πολλά σε όλους. Με το καλό να έρθει ο καινούργιος χρόνος».
Υπεύθυνη της διανομής των δώρων στα παιδιά των οικογενειών οι οποίες είναι ενταγμένες στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, η οποία τονίζει : «Με τη διανομή των παιχνιδιών στους μικρούς μας φίλους, που με τόση αγάπη μαζεύτηκαν από όλους εσάς, ολοκληρώθηκε η φετινή διανομή Χριστουγέννων. Αν και διανύουμε μία δύσκολη περίοδο, φροντίσαμε και φέτος να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι, τηρώντας καθόλη τη διάρκεια όλα τα μέτρα προστασίας. Εύχομαι του χρόνου να είναι όλα αλλιώς. Να είστε αισιόδοξοι και να προσέχετε».Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά της Γλυφάδας – Η ανάρτηση του δημάρχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.