Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων: Απόπειρα αρπαγής μαθητή στη Νέα Σμύρνη




Aπόπειρα αρπαγής μαθητή της ΣΤ’ τάξης του 7ου δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης, καταγγέλλει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Γονέων. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας άγνωστος που επέβαινε σε λευκό βαν, έπιασε από το μπουφάν τον μαθητή την ώρα που σχολούσε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν αν επιχείρησε να τον αναγκάσει να μπει στο όχημα. Δείτε αναλυτικά:

“Σήμερα στο σχόλασμα, έγινε απόπειρα αρπαγής μαθητή της ΣΤ τάξης , στην συμβολή των οδών Μάκρης και Ταταούλων. Άνδρας που επέβαινε σε λευκό βαν έπιασε τον μαθητή από το μπουφάν. Το αγόρι ψύχραιμο αντέδρασε και έφυγε τρέχοντας προς το σπίτι του. Η οικογένεια έχει ήδη ενημερώσει την αστυνομία για το συμβάν όπως και εμείς έχουμε ενημερώσει τη διεύθυνση του σχολείου.
Συνιστούμε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδά που φεύγουν μόνα τους από το σχολείο!!! Να κινούνται με παρεούλες και από κεντρικούς δρόμους όταν υπάρχει αυτή η επιλογή.
Ας είμαστε όλοι υποψιασμένοι!! ”
Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων

Την καταγγελία ερευνά το αστυνομικό τμήμα ενώ κοινοποίηση της ανάρτησης έχει κάνει στα κοινωνικά δίκτυα η Ένωση Γονέων Νέας Σμύρνης:



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.