Η 67χρονη αρχηγός σπείρας ναρκωτικών στη Γλυφάδα, είναι η μητέρα του 39χρονου ο οποίος συνελήφθη γυμνός στην Αρκαδία




Μια απίστευτη οικογενειακή ιστορία αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψη της 67χρονης μητέρας, του άντρα της και του 34χρονου γιου τους, για διακίνηση ναρκωτικών από την Ασφάλεια του Αερολιμένα Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, η αρχηγός της οικογενειακής επιχείρησης πώλησης ναρκωτικών, είπε στους αστυνομικούς, ότι αναγκάστηκε να διακινεί κοκαΐνη και χασίς για να συντηρεί τον μεγαλύτερο γιο της που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ζει σε άλλο σπίτι στα Νότια Προάστια. Και για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της, τους αποκάλυψε ότι ο άρρωστος γιο της, είναι ο 39χρονος επιχειρηματίας που είχε συλληφθεί γυμνός, κοντά στο χωριό Αλωνίσταινα της Αρκαδίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως είχε αποκαλύψει σε εκτενές ρεπορτάζ το L&O, ο επιχειρηματίας ήταν γυμνός μέσα στο αυτοκίνητο του, μάρκας Smart, και ένας κτηνοτρόφος θέλησε να τον βοηθήσει. Ο 39χρονος βγήκε από το όχημά του και μπήκε στο αγροτικό αυτοκίνητο με σκοπό να το κλέψει. Ο κτηνοτρόφος αντέδρασε αστραπιαία, έτρεξε και τράβηξε τα κλειδιά από την μίζα και δεν πρόλαβε να θέσει σε λειτουργία τη μηχανή.

Τότε ο επιχειρηματίας προσπάθησε να διαφύγει με το άλογο του θύματος. Κατάφερε μάλιστα να το ιππεύσει, αλλά λίγα μέτρα πιο μακριά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε την αστυνομία και ο 39χρονος συνελήφθη.



Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προηγούμενη ημέρα είχε χτυπήσει την 67χρονη μητέρα του, που σήμερα περνάει την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι της στη Γλυφάδα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.