Ηλιούπολη: Διαγωνισμός «Εορταστικής Διακόσμησης Βιτρίνας»

Συμβολικό βραβείο και δωρεάν εμπορική προβολή στα υπαίθρια μέσα διαφήμισης του Δήμου Ηλιούπολης για τους τρεις πρώτους νικητές

Τον 1ο Διαγωνισμό «Εορταστικής Διακόσμησης Βιτρίνας» προκηρύσσει ο Δήμος Ηλιούπολης. Οι τρεις καλύτερες βιτρίνες θα βραβευθούν από τον Δήμο, ενώ παράλληλα θα λάβουν δωρεάν εμπορική προβολή, αντίστοιχα 6μηνη/4μηνη/2μηνη στα 8 ταμπλό υπαίθριας διαφήμισης του Δήμου Ηλιούπολης, με μία θέση κυλιόμενης προβολής διαστάσεων 1,30 m x 2,00 m.
Ειδικότερα, στόχος του Δήμου Ηλιούπολης είναι να ενδυναμώσει το γιορτινό κίνητρο στους καταστηματάρχες της περιοχής για ξεχωριστό στολισμό φέτος και να ενισχύσει την προσέλκυση του κόσμου στις τοπικές αγορές.
Κριτήριο επιλογής των τυχερών θα είναι ο αριθμός like που θα συγκεντρώσουν οι φωτογραφίες στη ανάρτηση που θα γίνει μετά το τέλος της υποβολής των συμμετoχών, στη σελίδα Facebook του Δήμου Ηλιούπολης.
Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους και μια φωτογραφία της βιτρίνας τους, μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι.
Στολίστε γιορτινά την βιτρίνα σας και ανεβάστε την εικόνα της κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/7LEUwAvMRcFJ7faNA
Διευκρινίζεται ότι τα διαφημιστικά ταμπλό είναι τοποθετημένα σε προβεβλημένες θέσεις στην πόλη και συγκεκριμένα από ένα σε κάθε στάση «Μετρό», στην πλατεία Κανάρια, στην πλατεία ΙΚΑ, στον Περιφερειακό Αλίμου-Κατεχάκη, έξω από τον Θερινό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη» και δύο στην πλατεία Ανεξαρτησίας.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης: «Στολίζουμε τις βιτρίνες μας και γιορτάζουμε φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων με πολύ μεράκι και φαντασία. Συμμετέχουμε και αναδεικνύουμε τις γιορτινές βιτρίνες της πόλης, ενώ με πνεύμα συλλογικότητας στηρίζουμε όλοι μαζί την αξιόλογη αγορά της Ηλιούπολης, εφοδιαζόμενοι όλα τα απαραίτητα της εορταστικής περιόδου από τις τοπικές μας επιχειρήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα στους τοπικούς επιχειρηματίες που σταθερά στέκονται δίπλα στην κοινωνία της πόλης με ποιοτικές υπηρεσίες, προϊόντα και προσφορές».Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.