Είστε επαγγελματίας Υγείας και αντιμετωπίζετε ασθενείς με καρκίνο;
Εγγραφείτε στο CureCancer.gr, και μπείτε στη Λίστα των επαγγελματιών Υγείας.  Προσφέρετε ασφαλή ιατρική φροντίδα στον ασθενή σας.

Είστε Ογκολόγος ή επαγγελματίας Υγείας, που φροντίζετε ασθενείς σε θεραπεία ή με ιστορικό καρκίνου? Εγγραφείτε στο CureCancer, προσφέρετε ασφαλή ιατρική φροντίδα στον ασθενή σας. Μπείτε στη Λίστα των επαγγελματιών Υγείας του CureCancer.gr για να σας βρίσκουν εύκολα οι ασθενείς. Εγγραφείτε εσείς και ενημερώστε και άλλους συναδέλφους σας.


Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου
Στο CureCancer.gr επικοινωνήστε με τον ασθενή σας, ενημερωθείτε για το ιστορικό του, τις θεραπείες και τα συμπτώματά του, όπως τα σημειώνει καθημερινά. Το CureCancer είναι μια ασθενο-κεντρική πλατφόρμα, που εξειδικεύεται στην υποστηρικτική ογκολογία και τη χειρίζεται ο ίδιος ο ασθενής.

Τα συμπτώματα του ασθενή, όπως τα καταγράφει ο ίδιος στο CureCancer.gr, σε πραγματικό χρόνο αποτελούν την «καρδιά της ογκολογίας». Η ψηφιακή υγεία στην Ογκολογία, που διευκολύνει αυτήν την καταγραφή, είναι μια «σημαντική και για το καλύτερο εξέλιξη της ογκολογίας», σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Multinational Association of Supportive Care in Cancer (2020).

 Δείτε τι είπαν άλλοι επαγγελματίες υγείας, που χρησιμοποιούν το CureCancer:

Με το CureCancer.gr «Βελτίωσα την επικοινωνία μου με τους ασθενείς και με άλλους γιατρούς»,  «Μου αρέσει η εύκολη και ασφαλής πρόσβαση στο οργανωμένο, ψηφιακό ιστορικό των ασθενών» . 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.