«Είδα το χέρι του πάνω μου»: Τι λέει η ανήλικη που δέχθηκε παρενόχληση




Τον απόλυτο τρόμο μέρα μεσημέρι έζησε μια ανήλικη μαθήτρια στην Καλλιθέα μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 040 όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από άγνωστο άνδρα. Η μαθήτρια σοκαρισμένη μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του star και τον Αλέξανδρο Γύγο περιγράφοντας τις δραματικές σκηνές που έζησε.

Τι είπε το θύμα
«Βλέπω ένα χέρι να με ακουμπάει σοκαρίστηκα πάρα μα πάρα πολύ. Φώναζα ούρλιαζα έκλαιγα με έπιασαν κρίσεις πανικού».
Με τρεμάμενη φωνή η ανήλικη μαθήτρια περιγράφει το εφιαλτικό δρομολόγιο που έζησε μέσα στο λεωφορείο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο.

«Τον απώθησα με τα χέρια μου άρχισα να του φωνάζω να ουρλιάζω ξεσήκωσα όλο το λεωφορείο. Στην αρχή οι επιβάτες δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει ακριβώς».

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι πλησιάζει στη στάση Δημητρακοπούλου το λεωφορείο 040 μέσα από αυτό ακούγονται οι φωνές ανήλικης μαθήτριας. Ο οδηγός του λεωφορείου κλείνει τις πόρτες για να μη φύγει ο 50χρονος άνδρας.



Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, «Αυτός πήγε να αποδράσει τον κράταγαν ο οδηγός όταν κατάλαβε τι έγινε, ακινητοποίησε το λεωφορείο, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και έκλεισε τις πόρτες για να μην μπορεί να φύγει».

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αντέδρασα έτσι». Όπως λένε γυναίκες που μετακινούνται καθημερινά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν συχνά. Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.