Γλυφάδα: Υπαστυνόμος διοργάνωνε πάρτι σε κλαμπ με ποσοστά επί της κατανάλωσης




Υπαστυνόμος Β’ διοργάνωνε κάθε Παρασκευή και Σάββατο πάρτι σε κλαμπ και κέντρα διασκεδάσεων στη Γλυφάδα και σε άλλα προάστια, τα οποία διαφήμιζε μέσω Facebook και έπαιρνε ποσοστά επί της κατανάλωσης που γινόταν τα οποία κυμαινόντουσαν μεταξύ 1.500 και 2.000 ευρώ την εβδομάδα.

Αποπέμφθηκε από το Aστυνομικό Σώμα και καταδικάστηκε αλλά μια δικονομική παράλειψη του δικαστηρίου που τον δίκασε αναγκαστικά οδήγησε τους αρεοπαγίτες να αναπέμψουν την υπόθεση για νέα κρίση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ο υπαστυνόμος Β’ της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης Αττικής κατά το οκτάμηνο του Ιουνίου 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2014 διοργάνωνε κάθε Παρασκευή και Σάββατο πάρτυ και εκδηλώσεις σε διάφορα κλαμπ, κέντρα, καφετέριες της Αττικής, στη Γλυφάδα, στο Νέο Ηράκλειο, στο Γκάζι και αλλού. Μέσα από το Facebook, είτε από τον προσωπικό του λογαριασμό, είτε σε λογαριασμό που διατηρούσαν τα ίδια τα καταστήματα, αλλά και στο διαχειριζόμενο -από τον ίδιο- προφίλ που έφερε την ονομασία «Πάρτυ» διαφήμισε τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων αυτών, το κατάστημα όπου θα γίνονταν κ.λπ.
133668178_l

Η αμοιβή του για τη διοργάνωση των πάρτυ ανερχόταν σε ποσοστό 25% επί των καταναλούμενων προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά κ.λπ.) και τα συνολικά εβδομαδιαία εισοδήματά του έφταναν από τα 1.500 έως τα 2.000 ευρώ.



Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη ο υπαστυνόμος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που είχε διοργανώσει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Νέο Ηράκλειο.

Από τον έλεγχο που έγινε στο κατάστημα διαπιστώθηκαν διάφορες παραβάσεις, όπως στέρηση αδείας για τη χρήση μουσικής η οποία σχετίζεται με τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς και παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων (στέρηση άδειας εργασίας αλλοδαπών, έλλειψη υγειονομικών πιστοποιητικών – βιβλιαρίων, παραβάσεις των όρων λειτουργίας καταστήματος, υγειονομικά πιστοποιητικά, βιβλιάρια υγείας κ.λπ.).

Στο πλαίσιο αυτό, για τα επίμαχα αδικήματα και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος (ο ένας αλβανικής υπηκοότητας), καθώς επίσης εννέα άτομα που απασχολούνταν στο κατάστημα (πέντε Ελληνες και τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες). Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.