Γλυφάδα: Διανομή προϊόντων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ
Διανομή προϊόντων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ στους δικαιούχους Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, από τις 8.30 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

Η τελευταία διανομή της χρονιάς -6η κατά σειρά, αφού πραγματοποιείται κάθε δύο μήνες- θα είναι η μεγαλύτερη !
Ο Δήμος Γλυφάδας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) προχωρεί σε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 1474/28-4-2017. Αυτή τη φορά προϊόντα θα δοθούν σε 401 οικογένειες. Για την παραλαβή των ειδών οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν:


Aνδρέας Κονδύλης: Αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO)
  1. ΑΜΚΑ
  2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
    Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, από τις 8.30 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι, στο κτίριο του ΚΑΠΠΑ (Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη). Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται από το άτομο που έχει υποβάλει την αίτηση του Κ.Ε.Α. ή από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα για τις ώρες διανομής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας στο τηλ: 210 9647021. Υπεύθυνες υπάλληλοι Επικοινωνίας: Αικατερίνη Στεργιοπούλου, Στυλιανή Κουλούβαρδη, Ευφροσύνη Κυρίτση. Συντονίστρια της δράσης είναι η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας Λένα Δεναξά. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής ή άλλο μέσο για την παραλαβή των προϊόντων, καθώς θα διατεθούν μεγάλες ποσότητες (είδη παντοπωλείου, νωπά προϊόντα, είδη βασικής υλικής συνδρομής – γενικής χρήσης).
    Οι ωφελούμενοι θα έρχονται στο χώρο φορώντας μάσκα και μόνο την ώρα που θα τους αποσταλεί στο SMS, καθώς θα χωριστούν σε αλφαβητικές και ωριαίες ομάδες για την αποφυγή του συγχρωτισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες στη διάρκεια της διανομής θα τηρούν τα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς της Covid-19.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.