Αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό ασθενής που νοσηλευόταν με κορωνοϊό




Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο έδωσε ένας 59χρονος ασθενής που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης πήδηξε στο κενό από παράθυρο του τριώροφου κτηρίου του νοσοκομείου.

Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα. Η είδηση προκάλεσε σοκ στο προσωπικό αλλά και στους νοσηλευόμενους του νοσοκομείου.

Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο Newsbomb.gr ο διευθυντής στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. Σύμφωνα με τον ίδιο: «ο 57χρονος άνδρας που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν σε ένα δίκλινο δωμάτιο με μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον φόβο του και τον πανικό με αποτέλεσμα την τραγική αυτή κατάληξη. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και για τον λόγο αυτό δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα πράγματα αλλά θέλω να γνωρίζεται ότι καθημερινά ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις και με άλλους ασθενείς όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.