Αμούστακοι διαρρήκτες εισβάλουν σε φούρνο στη Βάρη (VIDEO)




Στη δημοσιότητα φέρνει το iefimerida.gr βίντεο από τη δράση των πέντε μελών της συμμορίας που πραγματοποιούσε κλοπές κατ’ εξακολούθηση και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (5/12) στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Πρόκειται για έναν ενήλικο και τέσσερις ανήλικους (τρεις 15χρονους και έναν 17χρονο), οι οποίοι, χρησιμοποιώντας ταξί, το οποίο είχε μισθώσει ο ενήλικος, σε λιγότερο από δύο ώρες διέρρηξαν τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Παιανία, Βάρη και Γλυφάδα.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που μπαίνουν σε φούρνο στη Βάρη. Αφού πρώτα παραβίασαν την κεντρική είσοδο, άρπαξαν τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και τράπηκαν σε φυγή. Στην περιοχή πραγματοποίησαν ακόμα μία διάρρηξη, ενώ νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει διάρρηξη και στην Παιανία.

Η στιγμή της σύλληψης της συμμορίας
Ωστόσο, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που τους αναζητούσαν, εντόπισαν το ταξί με το οποίο κινούνταν στη Λ. Κηφισού, στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη. Αφού τους ακινητοποίησαν, τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Από την προανακριτική έρευνα πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση στη διάπραξη των προαναφερόμενων διαρρήξεων-κλοπών και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 695 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Ακόμη, κατασχέθηκε και το ταξί ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για κλοπές και ληστείες, και μάλιστα οι δύο ανήλικοι έδιναν το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα. Πηγή: iefimerida.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.