Άλιμος: Γιορτάρες μέρες η αντιπολίτευση στάζει δηλητήριο




  • Σαφείς αποστάσεις του Νίκου Παπανικολάου
  • “Συμφωνούμε με τον κ. Ορφανό” λέει το “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ”.

Το “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” μπορεί να “διέγραψε” τον επικεφαλής του και Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Χαρίτο (παρόλο που τον ψήφισαν οι πολίτες του Αλίμου), έχει βρει όμως εκπρόσωπους στο Δημοτικό Συμβούλιο τους Δημοτικούς Συμβούλους Θάνο Ορφανό και Δημήτρη Δόγκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παραμονές Χριστουγέννων έσπευσε να υποστηρίξει και να αναδημοσιεύσει ανακοίνωση των κ.κ. Ορφανού και Δόγκα εναντίον του Δημάρχου, υποστηρίζοντας τα όσα γράφουν και υπερθεματίζοντας σε κριτική και χαρακτηρισμούς. Όσο περισσότερο καθυβρίζει κάποιος τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και την Δημοτική Αρχή, τόσο περισσότερο το “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ” τον υποστηρίζει. Στο πλαίσιο αυτό, μόνο τυχαία δεν είναι η παράδοξη σύμπλευση Τσαμήτα-ΑΝΩ ΚΑΤΩ, η οποία εκτός από την πολιτική φθάνει να έχει βαθιές ρίζες (ακόμα και επαγγελματικής συνεργασίας στελεχών από τις δύο πλευρές).

Προς το παρόν η σύμπλευση Ορφανού-ΑΝΩ ΚΑΤΩ παραμένει ανεπίσημη, σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει τις ζυμώσεις και εξετάζουν το ενδεχόμενο επίσημης συνεργασίας τους στις επόμενες εκλογές, π.χ. με την κάθοδο του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ με επικεφαλής τον Δημήτρη Δόγκα και ενίσχυση του ψηφοδελτίου του με στελέχη επιρροής του κ. Ορφανού.

Είναι σαφές ότι επιθυμούν διακαώς να διαμορφώσουν ένα δυνατό “αντι-Κονδυλικό” μέτωπο, ώστε να κάνουν έντονη πολεμική προς τη Δημοτική Αρχή. Δεν είναι εξάλλου άνευ σημειολογικής αξίας ότι γιορτάρες μέρες ο κ. Ορφανός αντί για ευχές εξέδωσε ανακοίνωση κατά του κ. Κονδύλη, ενώ το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ μετά την ευχετήρια Χριστουγεννιάτικη κάρτα, με ανάρτηση του έψαλε “τα κάλαντα” στον Δήμαρχο Αλίμου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.