Άγιος Δημήτριος: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με Ανδρεάτο και Λογαρά




Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 20:00, η Δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Δημητρίου, μας καλωσορίζει με μαγευτικούς, γιορτινούς ήχους στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης, στην Πλατεία Άρη Βελουχιώτη! 

Ο αγαπημένος ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος έρχεται με άκρως εορταστική διάθεση σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει γνωστά τραγούδια του κλασικού λαϊκού ρεπερτορίου με πολλά από τη δική του προσωπική δισκογραφία! Μαζί θα απολαύσουμε και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με έναν ξεχωριστό ήχο και μια πολύ φρέσκια προσέγγιση. Μαζί του πενταμελής ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών, αλλά και ο ταλαντούχος ερμηνευτής Δημήτρης Λογαράς.

Οι συμμετέχοντες/ουσες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Γιορτών …ΕΔΩ.

Το θεατρικό και εικαστικό εργαστήρι «Ο Κούκος των Χριστουγέννων» χαρίζει στα παιδιά μιάμιση ώρα άκρως δημιουργική και ψυχαγωγική. Μαζί θα τους χαρίσει μια ανάμνηση για όλη τους τη ζωή.Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου (αίθουσα αμφιθέατρου), τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον μαγευτικά παράξενο κόσμο της Frances Browne, με την αφήγηση του κλασικού, ιρλανδέζικου παραμυθιού «Ο Κούκος των Χριστουγέννων». Το παραμύθι αγκαλιάζουν απαλά οι παραδοσιακές ιρλανδέζικες  μελωδίες, οι κλασικοί και οι χριστουγεννιάτικοι ήχοι.Ο «Κούκος των Χριστουγέννων» μιλάει για την καλοσύνη, τη χαρά και την απλότητα σε αντιπαράθεση με το κυνήγι του πλούτου, τον καταναλωτισμό και το πάθος για αξιώματα.Κατά τη διάρκεια της παράστασης. η Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, Μαρία Μπακέλλα, δραματοποιεί το παραμύθι ενώ η Εικαστικός, Βικτώρια Γιουλβανίδου, βοηθά το κάθε παιδί να φιλοτεχνήσει το δικό του ξεχωριστό έργο.Και για να μην μείνει κανένα παιδί παραπονεμένο «Ο Κούκος των Χριστουγέννων» θα πραγματοποιήσει 4 παραστάσεις.18/12/2021 • 17:00 – 18:30 (1o εργαστήρι)18/12/2021 • 19:00 – 20:30 (2o εργαστήρι)19/12/2021 • 17:00 – 18:30 (1o εργαστήρι)19/12/2021 • 19:00 – 20:30 (2o εργαστήρι)Η είσοδος είναι, όπως πάντα δωρεάν, θα επιτρέπεται  μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ συνίσταται η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων …ΕΔΩ  προς αποφυγήν συνωστισμού.Για παιδιά από 4 έως και 17 ετών ισχύει η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή η δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) τελευταίου 24ώρου.
Η  χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στην είσοδο, την έξοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Γιορτών …ΕΔΩ.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.