To bachelor ξέφυγε και οι Αφρικανοί έστειλαν στο νοσοκομείο «νύφη», «μάνα» και «κουμπάρα»




Αδιανόητα πράγματα στη Μεσσηνία. Και talk of the town οι περιπέτειες «νύφης» και «κουμπάρας» σε bachelor party που ξέφυγε για τα καλά φτάνοντας ως τα «επείγοντα» νοσοκομείου. Τι κουβεντιάζουν εκείνοι που ξέρουν;

Πως η κουμπάρα και η μητέρα της νύφης ήθελαν να χαρίσουν ένα απίστευτο πάρτι στην νύφη λίγο πριν τον γάμο και έτσι διοργάνωσαν μια ιδιαίτερη βραδιά έχοντας καλέσει μάλιστα και Αφρικανούς χορευτές.

«Φαίνεται όμως ότι τα προσόντα των χορευτών ήταν τόσο μεγάλα και σε συνδυασμό με το ποτό που έρρεε άφθονο, δημιούργησε μια χαοτική κατάσταση» λέει Μέσο της Μεσσηνίας. Και προσθέτει πιπεράτες λεπτομέρειες: « η κουμπάρα ξεκίνησε το γλέντι με έναν απο τους χορευτές που της είχε γυαλίσει απο την αρχή της βραδιάς. Κάπου εκεί μπλέχτηκε και η μητέρα της νύφης η οποία μάλιστα φαίνεται ότι είχε πολύ καιρό να δει ανάλογο θέαμα. Η νύφη όπως μαρτυρούν όσοι ήταν παρόντες δεν ήθελε και πολλά, αφού είχε κατεβάσει και εκείνη με την σειρά της πολλά ποτά, αλλά φαίνεται ότι ήθελε να δοκιμάσει και κόλπα που δεν είχε ξανακάνει στην ζωή της γι’ αυτό πήρε δύο χορευτές για να της τα δείξουν».

Στα επείγοντα

Το πρόβλημα όμως και για τις τρεις γυναίκες ήταν ότι η εμπειρία με τους Αφρικανούς ανάγκασε τις κυρίες να μεταφερθούν στα επείγοντα του νοσοκομείου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας μάλιστα να συγκαλύψουν το γεγονός!



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου όταν είδαν μπροστά τους τις τρεις γυναίκες σε αυτή την κατάσταση!

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μια απο τις ξαδέλφες του γαμπρού η οποία πήγε και τα κάρφωσε όλα για την νύχτα του Bachelor με αποτέλεσμα και ο γάμος να σχολάσει.

Φυσικά γάμος δεν έγινε και δεν υπάρχει καμία επαφή των δύο οικογενειών, αφού εκτός απο το μελλόνυμφο ζευγάρι που χώρισε τώρα χωρίζει και η μητέρα της νύφης, αφού και ο πατέρας την έχει πετάξει έξω απο το σπίτι! Πηγή: in.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.