51χρονη αρνήτρια πέθανε ενώ απαιτούσε να μην διασωληνωθεί




Συγκλονίζει η ιστορία μίας 51χρονης γυναίκας στην Θεσσαλονίκη, που έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό ενώ νοσηλευόταν 25 ημέρες στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτούσε από τους γιατρούς να μη τη διασωληνώσουν.

Όπως δήλωσε η μητέρα της, τόσο η ίδια όσο και η άτυχη 51χρονη, ήταν αρνήτριες της πανδημίας και του εμβολίου. Παρά το γεγονός ότι τελικά η γυναίκα διασωληνώθηκε, ήταν ήδη αργά αφού κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα της 51χρονης επιμένει παρά το θάνατο της κόρης της ότι το εμβόλιο δεν είναι καλό και καλώς δεν το έκανε. «Το εμβόλιο δεν είναι καλό. Ήταν θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει» είπε.

Καταγγελία για τον επόπτη υγείας
Την ίδια ώρα, μία ανιψιά της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει ότι ένας επόπτης υγείας προέτρεπε την 51χρονη να μη διασωληνωθεί, να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο. Πριν καταλήξει η 51χρονη, σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο Alpha, προηγήθηκε ο ακόλουθος διάλογος μέσω μηνυμάτων με τον επόπτη:



«Θέλουν να με διασωληνώσουν. Με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε;» είπε η 51χρονη με τον επόπτη να απαντά: «Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Κάλεσε την αστυνομία».

«Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω» αποκρίθηκε η 51χρονη.

«Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν»
Aίσθηση προκαλούν οι αναρτήσεις του επόπτη στο Facebook, ο οποίος κάνει λόγο για «τροποποίηση του ανθρώπινου DNA» με τα εμβόλια.

«Έφυγε πριν από λίγο η Π… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση Π… και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν» ανέφερε αρχικά.

Λίγες ώρες μετά ο επόπτης έκανε και άλλη ανάρτηση αναφερόμενος σε γιατρούς που δέχθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και να τροποποιήσουν το DNA τους.

«Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομηχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνειδηση, να τροποποιησουν το DNA τους, μη σεβομενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλεες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής ερευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεια; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας. Οι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνοι για την τραγωδία της ιατρικής απάτης, που βιώνει η ανθρωπότητα» έγραψε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.