17ος Χειμερινός Διάπλους του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης




Για 17η χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 τον αυθεντικό Χειμερινό Διάπλου στον όρμο της Βουλιαγμένης. Μετά από μία παύση ενός έτους, η ομορφότερη γιορτή για τη χειμερινή κολύμβηση επιστρέφει και σας καλεί να την απολαύσετε!

Στόχος διοργάνωσης
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης – σύμφωνα με το καταστατικό του – έχει ως βασικό στόχο του τη διάδοση του αθλητισμού στο υγρό στοιχείο. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει την ανοιχτή γιορτή για τη χειμερινή κολύμβηση, με κορυφαίο έπαθλο την εμπειρία της συμμετοχής. Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του Ομίλου, ώστε να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό του υγρού στίβου.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν;
Για τον Ν.Ο.Β. δεν έχει καμία σημασία εάν είσαι αθλητής ή ερασιτέχνης κολυμβητής: σημασία έχει να δηλώσεις το παρών στην ιστορική διοργάνωση του Χειμερινού Διάπλου της Βουλιαγμένης και να συμμετέχεις στο μοναδικό κολυμβητικό γεγονός που έχει τόσο βαθιά ιστορία.

Υγειονομικό πρωτόκολλο
Τηρείται αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για την προστασία όλων ενάντια στην πανδημία, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Αναλυτικότερα,



Η διοργάνωση αφορά αποκλειστικά και μόνο πλήρως εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει το τελευταίο 6μηνο με επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών.
Υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Δεν θα πραγματοποιηθούν απονομές.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος συνοδών-θεατών.
Απαραίτητα πιστοποιητικά:
Ιατρική βεβαίωση ή κάρτα υγείας αθλητή εν ισχύ
Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης διάρκειας 6 μηνών
Τα ανωτέρω πρέπει να αποσταλούν στο [email protected]

Ημερομηνία: Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Ώρα εκκίνησης:
ΩΡΑ ΟΜΑΔΑ Cut-off time
09:00 3.000 μέτρα 11:00
11:00 1.500 μέτρα 12:30
12:30 750 μέτρα 13:30

Κόστος συμμετοχής: 25€ το άτομο

Ομαδικές εγγραφές: Το κόστος εγγραφής μελών ομάδων είναι 15€
Ομαδικές εγγραφές γίνονται δεκτές εφόσον είναι άνω των 10 ατόμων και εκπροσωπούν αθλητικά σωματεία ή corporate teams.

Ο αρχηγός κάθε ομάδας θα πρέπει να στείλει email στο [email protected] με τα στοιχεία επικοινωνίας του και ενημέρωση για την εγγραφή της ομάδας του. Το κάθε μέλος της ομάδας θα κάνει ξεχωριστά την εγγραφή του και θα αναφέρει το όνομα της ομάδας του στο ειδικό πεδίο.

Κανονισμοί ασφαλείας:
Υποχρεωτική χρήση προσωπικής κολυμβητικής σημαδούρας.

Σημαντική σημείωση: Τα έσοδα του Διάπλου θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του μη κερδοσκοπικού ναυταθλητικού σωματείου Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, και συγκεκριμένα των Αθλητικών Σχολών του, που προάγουν τον αθλητισμό του υγρού στίβου στα παιδιά.

Ναυαγοσώστες:

Παρέχεται Ναυαγοσωστική κάλυψη από έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών, οι οποίοι καθ’όλη τη διάρκεια του event θα βρίσκονται σε σκάφη, τα οποία θα πρέπει να προσεγγίσετε σε περίπτωση που αισθανθείτε την παραμικρή αδιαθεσία. Δείτε περισσότερα: nov.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.