Το άγνωστο παρελθόν του 37χρονου θύματος της δολοφονίας στη Νίκαια




Κατηγορούμενος για υπόθεση κοκαΐνης που είχε βρεθεί σε ΙΧ στα δυτικά προάστια της Αθήνας αλλά και για ανθρωποκτονία τον Φεβρουάριο του 2010 στην Κυψέλη, για την οποία ωστόσο αθωώθηκε ήταν -όπως αποκαλύπτει το in.gr – ο 37χρονος Αλβανός Μ.Δ. ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στην Νίκαια που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που εριξαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας.

Ένας τραυματίας μετά τη δολοφονική επίθεση
Παράλληλα φαίνεται να έδινε παρών και στη Μύκονο, χωρίς να διαπιστώνεται αν προχωρούσε εκεί σε παρανομες ενέργειες. Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε ένας ακόμη ομοεθνής του που βρισκόταν στο πρατήριο. Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η δολοφονία του 37χρονου να σχετίζεται με παρανομες πράξεις κυρίως με ναρκωτικά (χωρίς να υπάρχει κανένα προς το παρόν συγκεκριμένο στοιχείο) αλλά και με αναφερόμενο χρέος της τάξης των 200.000 ευρω που φέρεται ότι είχε προς αγνώστους.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του άτυχου 37χρονου κι η οποία εμφανίζεται ότι συμμετείχε στην ιδιοκτησία του πρατηρίου είναι έγκυος σε δίδυμα παιδιά. Σε μία δολοφονία πάντως που προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ λόγω της διαπίστωσης για την ανεξέλεγκτη δραση της «αλβανικής μαφίας» που προχωρά τους τελευταίους μήνες σε αλλεπάλληλες εγκληματικές επιθέσεις (σε καφετέριες, σε πρατήρια βενζίνης κλπ) με στόχο κυρίως ομοεθνείς τους. Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο in.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.