Συνεχίζεται το θρίλερ με το μονοκινητήριο αεροσκάφος – Αγωνία για τον πιλότο




Αγωνία για τον 62χρονο έμπειρο πιλότο ο οποίος αναζητείται από την περασμένη Δευτέρα. Το τελευταίο του στίγμα προέρχεται από το κινητό του τηλέφωνο έχοντας εντοπιστεί στην περιοχή της Χάλκης Λάρισας.

Ο 62χρονος από την Δράμα, Σταύρος Τσιγάλογλου, θέλοντας να τρέξει στον Μαραθώνιο στην Αθήνα, χρησιμοποίησε το μονοκινητήριο αεροσκάφος του. Η κόρη του έκανε ανάρτηση στο Facebook εκλιπαρώντας για κάποια πληροφορία για τον πατέρα της.

Πάντως από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την Πολεμική Αεροπορία έγινε γνωστό ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με κάποιο φίλο του. Όμως έπειτα χάθηκε το στίγμα του και δεν υπάρχει νεότερο για την πορεία του αεροσκάφους. Η αναζήτηση των υπηρεσιών ξεκίνησαν από την Χάλκη Λάρισας, ενώ εκτείνονταν ως το Καλαμάκι και τη Λίμνη Κάρλα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του onlarissa.gr, από σήμερα το πρωί συνεχίζεται η αναζήτηση από τις αρχές, τόσο από την Αστυνομία και το Λιμενικό όσο και από την Πυροσβεστική.



Ειδικότερα περίπου 11 άνδρες της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα θα συνεχίσουν να ψάχνουν την περιοχή. Συγκεκριμένα, drone θα σηκωθεί πάνω την λίμνη Κάρλα, ενώ πυροσβέστες θα «οργώσουν» το σημείο που βρίσκεται στο Λιβάδι και το Πύθιο της Ελασσόνας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.