Σκοτώθηκε σε τροχαίο 17χρονος μαθητής




Θρήνος στον Άνω Σταυρό Θεσσαλονίκης, για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 17χρονο μαθητή, μέσα στο χωριό. Με τους φίλους του να παραμένουν συντετριμμένοι και να αναφέρουν ότι ο αδικοχαμένος νεαρός δεν είχε δίπλωμα και δεν φορούσε κράνος.

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος με συνεπιβάτη ένα συνομήλικό του, κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα. Όταν κάποια στιγμή εκείνη θέλησε να στρίψει, ο άτυχος μαθητής που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα προσπάθησε να κάνει προσπέραση. Δεν τα κατάφερε και το μηχανάκι «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος του οχήματος.

Ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο 17χρονος που καθόταν πίσω του, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μετά το τροχαίο ο 17χρονος Γιώργος που σκοτώθηκε, εκτοξεύτηκε από το μηχανάκι που οδηγούσε και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Στο σημείο φίλοι και συμμαθητές αφήνουν λουλούδια και κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας. Πηγή: thestival.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.