Η Πρωταθλήτρια Ελπίδα Τόκα στον Πήγασο




Το Δ.Σ. του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση της 28χρονης Πρωταθλήτριας Ελλάδος στα 400μ μετ’ εμποδίων Ελπίδας Τόκα, που ανήκε στην Α.Ε.Κ. , την καλωσορίζει στην στιβική μας οικογένεια και της εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες !!!

Η Ελπίδα Τόκα ειναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των εμποδίων και διεθνής με την Εθνική Ομάδα Στίβου Γυναικών . Πρωταθλήτρια το 2018 και την περσινή περίοδο βρέθηκε στην 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στην Πάτρα!

Με συνεχείς διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε Πανελλαδικό επίπεδο και με συμμετοχές σε Διεθνείς διοργανώσεις με το εθνόσημο της Εθνικής ομάδας Στίβου , η Ελπίδα Τόκα αποτελεί σημείο αναφοράς στο αγώνισμα των 400μ μετ’ εμποδίων.

Μια σπουδαία μεταγραφή , με τον σύλλογό μας να ενισχύεται με μια απο τις καλύτερες αθλήτριες Στίβου στην Ελλάδα. Μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε χάρη στον πρόεδρο του συλλόγου κ.Καρυτινό Θεόδωρο ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της μετακίνησης της αθλήτριας στον Πήγασο και στην απόφαση της ίδιας της αθλήτριας.



Η Ελπίδα Τόκα προπονείται με την με την Γιάνα Σοουκούποβα, η οποία ειναι και μητέρα της !

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ
• 2017 – 3η στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ στα 400μ εμπόδια
• 2018 – 1η στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ στα 400 εμπόδια
• 2018 – 8η στους Μεσογειακούς Αγώνες Α/Γ στα 400 εμπόδια (Ταραγόνα.ΙΣΠΑΝΙΑ)
• 2019 – 3η στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ στα 400μ εμποδια
• 2021 – 2η στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ στα 400μ εμπόδια

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.