Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Συγγραφέας
26 Νοεμβρίου, 2021
1 λεπτό διάβασμα

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου έχει προγραμματίσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τo Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) από τις 10:00 έως τις 14:00.

 Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με προγραμματισμένα ραντεβού κάθε 15’ προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να καλέσουν από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου (από τις 10:00 έως τις 14:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής) στα τηλέφωνα  213 2019921 και 213 2019934 προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού.

Tο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την 292.1-11-2021 απόφαση του ψήφισε ολοκληρωμένο κανονισμό λειτουργίας ομάδας εθελοντών αιμοδοτών η οποία θεσμοθετεί τη λειτουργία της εθελοντικής δράσης και τη διαχείριση των αποθεμάτων. Ο κανονισμός είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου: Λειτουργία “Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών_2021_11_01_292.pdf – Google Drive



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας