Βουλιαγμένη: Η έκκληση του Δημήτρη Παπανικολάου για τον 9χρονο Λεωνίδα




Συνεχίζει τον αγώνα του ο παλαίμαχος μπασκεμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου. Με την αμέριστη συμβολή του είχε δοθεί λύση στο θέμα με την 13χρονη που πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ και δεν μπορούσε να φοιτήσει στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου, γιατί δεν χωρούσε στην τάξη. Τώρα ζητά τη βοήθεια όλων μας, για μία μητέρα και τον 9χρονο γιό της, τον Λεωνίδα που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Μάνα και γιος φιλοξενούνται σε ξενώνα απόρων ενηλίκων στην Βουλιαγμένη. Δείτε την ανάρτησή του:

Τις περισσότερες φορές βοηθάμε όσο μπορούμε σιωπηλά. Δεν είναι πάντα εφικτό σε συνθέτες περιπτώσεις και δύσκολες. Η Κα Κλειδοπούλου Φωτεινή και ο 9 ετών Λεωνίδας που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού (ΔΑΔ) πήγανε με τον πρώην πλέον σύζυγο της στην Γερμανία για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.
Επιστροφή μόνη της πλέον η μαμά με το παιδί στην πατρίδα, δεν απευθύνθηκαν άμεσα στους αρμόδιους και έτσι έμειναν για ένα διάστημα σε πρόχειρη κατασκευή σε πυλωτή πολυκατοικίας, ως που κοινωνικός λειτουργός, πήγε την μαμα και το παιδί σε ξενώνα απόρων ενηλίκων στην Βουλιαγμένη όπου και διαμένουν ως σήμερα φιλοξενούμενοι μέσα σε ζεστό κλίμα απο τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν στο κτίσμα.
Όμως η εκεί διαμονή δεν μπορεί να είναι για πάντα, η μαμα πρέπει να σταθεί στα πόδια της ξανά, για να στηριχθεί ταυτόχρονα και ο μικρός και να αποκτήσουν ξανά ελπίδα.
Έτσι ζητάω απο του αθλητές που έχουμε αλληλεπίδραση στα social να χρησιμοποιήσουμε ακόμα μια φορά το @charityidols που ξέρουμε απο το παρελθόν όχι υπάρχει διαφάνεια και το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί να κατατεθεί στον λογαριασμό της μαμάς.
Ταυτόχρονα σε ρούχα, παιχνίδια κτλ οποίος θέλει να βοηθήσει την Κα Κλειδοπούλου μπορεί να την αναζητήσει είτε στο Fb είτε στον ξενώνα στην Βουλιαγμένη.
Όταν δεν κολυμπάει με το δελφινάκι 🐬 της μόλις εκείνο τελειώνει το σχολείο θα τους βρείτε εκεί.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.