Άλιμος: Στόχος εμπρηστικής επίθεσης γνωστό Cafe – Aστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσβησαν τη φωτιά




Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, γνωστό Cafe στην οδό Θουκυδίδου στον Άλιμο με την φωτιά να σβήνουν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πως ξεκίνησε η φωτιά
Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος, περιέλουσαν το εσωτερικό με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός πυρασφάλειας και στο σημείο έφτασε σεκιούριτι από την εταιρεία φύλαξης του καταστήματος.

Ο 28χρονος υπάλληλος εντόπισε σπασμένο το τζάμι και από το εσωτερικό είδε να ξεπηδούν φλόγες οπότε κάλεσε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Πρώτη η ΔΙ.ΑΣ
Στη φλεγόμενη επιχείρηση έφτασαν πρώτα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιανοατολικής Αττικής οι οποίοι αψηφώντας τον κίνδυνο, αστυνομικοί και σεκιούριτι, μπήκαν στο κατάστημα και με πυροσβεστήρες αντιμετώπισαν τις φλόγες πριν πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.



Λίγο αργότερα έφτασαν και πυροσβεστικές δυνάμεις, που έσβησαν και τις τελευταίες εστίες ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν εντός του καταστήματος ένα καμένο μπιτόνι που χρησιμοποίησαν οι εμπρηστές για να κάνουν στάχτη το Cafe. Την έρευνα για τον εντοπισμό των εμπρηστών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Αλίμου. Πηγή φωτό: I Love Alimos

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.