Χειροπέδες σε διαρρήκτες με δράση σε Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο
Συνελήφθησαν στον Νέο Κόσμο και στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τρεις (3) αλλοδαποί μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Σε βάρος των ανωτέρω, καθώς και έξι (6) επιπλέον αλλοδαπών, μελών της εγκληματικής ομάδας που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με επιδίωξη οικονομικού οφέλους, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και απείθεια.
Από την έρευνα αποκαλύφθηκε η διαρκής δράση δομημένης ομάδας, τα μέλη της οποίας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά προέβαινε σε κλοπές από οικίες, καταστήματα, χώρους στάθμευσης και αυτοκίνητα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και οποιοδήποτε αντικείμενο με δυνατότητα μεταπώλησης.
Η δράση της οργάνωσης εκτείνετο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κυρίως σε Καλλιθέα, Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο.
Οι κλεπταποδόχοι-μέλη της συμμορίας δραστηριοποιούνταν στην περιοχή της Ομόνοιας και είχαν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της, καθόσον αυτοί την χρηματοδοτούσαν με την άμεση πώληση των κλοπιμαίων.
Σε έρευνα στην οικία των κλεπταποδόχων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 -3- κινητά τηλέφωνα
 πορτοφόλι
 -2- πιστωτικές κάρτες
 τηλεόραση
 -2- ποδήλατα
 το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ
Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν -19- περιπτώσεις κλοπών.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.