Συμμορία ανηλίκων: Χτυπούν με μανία το θύμα τους (VIDEO
Το kathimerini.gr δημοσιεύει βίντεο από τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων, στο οποίο εμφανίζονται τρία μέλη της να χτυπούν με μανία το θύμα τους.

Η συμμορία, τρία μέλη της οποίας -15χρονος και 17χρονος αλλοδαποί και 16χρονος Έλληνας υπήκοος- συνελήφθησαν το Σάββατο, δρούσε κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού.

Κάθε επίθεση είχε στόχο τόσο την αφαίρεση προσωπικών αντικειμένων των θυμάτων, όσο και την επίδειξη ισχύος και ανωτερότητας, είτε με την πρόκληση σωματικών βλαβών είτε με την αφαίρεση ρούχων.

Οι επιθέσεις οργανώνονταν μέσω ομαδικής συνομιλίας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ καθορίζονταν οι κινήσεις του κάθε μέλους. Κατά την αστυνομία, οι επιθέσεις βασίζονταν πάντα στην αριθμητική υπεροχή των μελών της συμμορίας, τα οποία έφεραν πάνω τους πλήθος αιχμηρών αντικειμένων, κάτι που καθιστούσε τη δράση τους άκρως επικίνδυνη. Επιπρόσθετα και για λόγους επίδειξης δύναμης της συμμορίας, κατέγραφαν σε βίντεο τις περισσότερες επιθέσεις τους.Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Sputniknews.gr από τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων, «Kolonos Family Hooligans», όσο και από το τι βρέθηκε στην κατοχή τους και στα κινητά τους σοκάρουν.

Oι νεαροί είχαν στη διάθεσή τους σχεδόν πολεμικό οπλοστάσιο, το οποίο χρησιμοποιούσαν για να τρομοκρατούν άλλους ανηλίκους. Μαχαίρια, σουγιάδες, στιλέτα, «πεταλούδες», φαλτσέτες, μπαστούνια, σιδερογροθιές, ακόμα και αεροβόλα όπλα βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.