Ο ζωγράφος Χρήστος Αντωναρόπουλος δώρισε πέντε πίνακες στον Δήμο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Πέντε πίνακες του ζωγράφου Χρήστου Αντωναρόπουλου προστίθενται στην σημαντική συλλογή έργων τέχνης του Δήμου Αλίμου. Ο Χρήστος Αντωναρόπουλος (xristos) δώρισε τους πίνακες, η αξία των οποίων σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές καταλόγου φτάνει τα 41.000 ευρώ. Όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, η Δημοτική Πινακοθήκη θα αποκτήσει το δικό της κτίριο που θα είναι έκτασης 200 τετραγωνικών και θα βρίσκεται μέσα στη μαρίνα Αλίμου.

Ο Χρήστος Αντωναρόπουλος γεννήθηκε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας το 1958. Το 1980 ξεκινάει τις σπουδές του στην ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών (ΑΣΚΤ). Την ίδια περίοδο σπουδάζει Σκηνογραφία στην ΑΣΚΤ Αθηνών (1983-1985). Το 1985 ολοκληρώνει τις σπουδές του και λαμβάνει πτυχίο με άριστα. Την ίδια χρονιά τιμάται με υποτροφία στη σκηνογραφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ενώ λαμβάνει και μεταπτυχιακή υποτροφία στην ζωγραφική από το ΙΚΥ (1988-1991).
Από το 1986, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 12 ατομικές εκθέσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες γκαλερί του χώρου.

Δείτε τα έργα που δώρισε ο Χρήστος Αντωναρόπουλος:Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.