«Ομοβροντία» του Διονύση Χατζηδάκη υπέρ στρατιωτικών στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ!
«Ομοβροντία» για τους στρατιωτικούς στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών, πρώην δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ, Διονύσης Χατζηδάκης με παρέμβαση του έθιξε ένα καίριο ζήτημα για προσωπικό των ΕΔ: την παράλογη φορολόγηση των επιδομάτων επικινδυνότητας ,των γνωστών «πτητικών» και «καταδυτικών».

Ο απόστρατος Αντιναύαρχος Διονύσης Χατζηδάκης απευθυνόμενος προς των πρωθυπουργό επεσήμανε ότι «δεν είναι δυνατόν να έχουμε απαιτήσεις από ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους οπλικά συστήματα δισεκατομμυρίων, όπως τα μαχητικά αεροσκάφη και τα υποβρύχια, ανθρώπους που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους και την ίδια ώρα να φορολογούμε τα πενιχρά επιδόματα που τους δίνουμε σε ποσοστό που αγγίζει το 40%».

Αυτή είναι η αλήθεια και ο ναύαρχος Χατζηδάκης την είπε καθαρά στον πρωθυπουργό, ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι.

Ο κ.Χατζηδάκης υπενθύμισε κάτι ακόμη σημαντικό. Την εποχή της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, υπηρετούσε ως υπασπιστής του τότε ΥΕΘΑ Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέταξε με F-16 και αμέσως μετά ζήτησε να τριπλασιαστεί το πτητικό επίδομα, αναγνωρίζοντας προφανώς την ιδιαιτερότητα και τη δυσκολία της δουλειάς των πιλότων. Η αύξηση έγινε.Κλείνοντας την παρέμβαση του ζήτησε από τον πρωθυπουργό να δώσει λύση στο θέμα λέγοντας ότι «ας το δω επιτέλους να διορθώνεται κι ας κλείσω τα μάτια μου»…

Τα όσα είπε βρήκαν σύμφωνους τους βουλευτές της ΝΔ. Κι επειδή ο ναύαρχος δεν κάνει τυχαία παρεμβάσεις, ας ελπίσουμε ότι κάτι βρίσκεται ήδη στα σκαριά… Πηγή: militaire.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.