Με επιπλέον 20 αστυνομικούς ενισχύεται το Αστυνομικό Τμήμα στον Δήμο Ζωγράφου




Με επιπλέον 20 γυναίκες και άνδρες αστυνομικούς ενισχύεται το Αστυνομικό Τμήμα στον Δήμο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος,  ικανοποιώντας το αίτημα της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βασίλη Θώδα για την καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της πόλης μας.
Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε στο μήνυμά του: «Πρωταρχικός μου στόχος, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αποτελεί η ασφάλεια όλων των πολιτών, ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολεί τις οικογένειες, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.  Προς τούτο, εργαζόμενοι πάντα με σχέδιο και συνέπεια, φροντίσαμε για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στον Δήμο Ζωγράφου τοποθετώντας 20 γυναίκες και άνδρες αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Με αυτή την ενέργεια διασφαλίζουμε ότι μία επιπλέον ομάδα αστυνομικών θα περιπολεί στις γειτονιές, συμβάλλοντας στην προστασία της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών καθ’ όλο το 24ωρο και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνοντας ότι «δεν σταματάμε όμως εδώ. Η προσπάθεια θα είναι διαρκής».
Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για «την ανταπόκριση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στο πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν παραβατικές και εγκληματικές ενέργειες».
«Με την επιπλέον ομάδα των 20 αστυνομικών που θα περιπολούν στις γειτονιές του Δήμου Ζωγράφου καθ’ όλο το 24ωρο, επιστρέφει το αίσθημα ασφάλειας στους συνδημότες μας», δήλωσε ο κ.  Θώδας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.