Καλλιθέα: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 4χρονης Αθηνάς
Στις  21/11/2021, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Αθηνά Χιτζάζι, 4 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε υλοποίηση  της από 26/11/2021 με αρ. πρωτ. 1052/2/133-α παραγγελίας της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Αθηνά Χιτζάζι έχει καστανά μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.19 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κίτρινο μπουφάν, γκρι παντελόνι και άσπρα παπούτσια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TheTOC.gr την Αθηνά, την πήρε ο πατέρας της, υπήκοος Λιβάνου, ο οποίος είναι σε διάσταση με την Ελληνίδα σύζυγό του και μητέρα της. Μάλιστα, όπως αναφέρει πρόσωπο το οποίο γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, το παιδάκι φέρεται να βρίσκεται στην Τουρκία, αλλά παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας του.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Γιάννης Γιαννόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για την τύχη της μικρής Αθηνάς, αφού οι πληροφορίες τόσο από το συγγενικό περιβάλλον της μητέρας όσο και από το ευρύτερο περιβάλλον του εν διαστάσει ζευγαριού, παραμένουν συγκεχυμένες .

Πάντως, ο κ. Γιαννόπουλος χαρακτήρισε θετικό το γεγονός της άμεσης κινητοποίησης των δικαστικών αρχών της χώρας και του αρμόδιου Εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος κινήθηκε γρήγορα δίνοντας εντολή για την έκδ0ση και δημοσιοποίηση του AMBER ALERT σχετικά με την εξαφάνιση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.