Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του αντιδημάρχου Αιγάλεω, Μάριου Μαζαράκη




Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο, με μεγάλη λύπη ανακοινώνουν ότι έφυγε από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αιγάλεω, Μάριος Μαζαράκης. Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προκάλεσε οδύνη σε όλους.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του, για το θάνατο του Μάριου Μαζαράκη.
”Ο Μάριος Μαζαράκης υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ταπεινότητας και ανθρωπιάς. Προσέφερε με ευσυνειδησία, διορατικότητα και ήθος, πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο του, για τον οποίο εργάστηκε σκληρά μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του”, ανέφερε συγκλονισμένος ο Δήμαρχος για την απώλεια του στενού συνεργάτη του.

Ο Μάριος Μαζαράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Ήταν παντρεμένος με δύο κόρες. Είχε τελειώσει το 1ο Λύκειο Αιγάλεω ενώ επαγγελματικά απασχολούνταν στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων.

Κατά το παρελθόν είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως το 2014, Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Αιγάλεω, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ. Αιγάλεω (2010-2012), Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω (2013-2014), Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω, καθώς και Αντιπρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ευαγγελίστρια».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.