Η Πρωταθλήτρια Ελπίδα Τόκα στον Πήγασο
Το Δ.Σ. του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση της 28χρονης Πρωταθλήτριας Ελλάδος στα 400μ μετ’ εμποδίων Ελπίδας Τόκα, που ανήκε στην Α.Ε.Κ. , την καλωσορίζει στην στιβική μας οικογένεια και της εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες !!!

Η Ελπίδα Τόκα ειναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των εμποδίων και διεθνής με την Εθνική Ομάδα Στίβου Γυναικών . Πρωταθλήτρια το 2018 και την περσινή περίοδο βρέθηκε στην 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στην Πάτρα!


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Με συνεχείς διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε Πανελλαδικό επίπεδο και με συμμετοχές σε Διεθνείς διοργανώσεις με το εθνόσημο της Εθνικής ομάδας Στίβου , η Ελπίδα Τόκα αποτελεί σημείο αναφοράς στο αγώνισμα των 400μ μετ’ εμποδίων.

Μια σπουδαία μεταγραφή , με τον σύλλογό μας να ενισχύεται με μια απο τις καλύτερες αθλήτριες Στίβου στην Ελλάδα. Μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε χάρη στον πρόεδρο του συλλόγου κ.Καρυτινό Θεόδωρο ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της μετακίνησης της αθλήτριας στον Πήγασο και στην απόφαση της ίδιας της αθλήτριας.

Η Ελπίδα Τόκα προπονείται με την με την Γιάνα Σοουκούποβα, η οποία ειναι και μητέρα της !

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ
• 2017 – 3η στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ στα 400μ εμπόδια
• 2018 – 1η στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ στα 400 εμπόδια
• 2018 – 8η στους Μεσογειακούς Αγώνες Α/Γ στα 400 εμπόδια (Ταραγόνα.ΙΣΠΑΝΙΑ)
• 2019 – 3η στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ στα 400μ εμποδια
• 2021 – 2η στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ στα 400μ εμπόδια

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.