“Η Μαρία έκλεισε τα μάτια της εξουθενωμένη από την εφημερία” (VIDEO)
Η μάχη που δίνουν καθημερινά στα νοσοκομεία γιατροί και νοσηλευτές αποτυπώθηκε δυστυχώς με τον πιο τραγικό τρόπο στον θάνατο μιας 42χρονης νοσηλεύτριας από το νοσοκομείο του Ριου.
Δούλευε χωρίς σταματημό για περισσότερες από 48 ώρες σε συνθήκες που οι συνάδελφοί της χαρακτήρισαν εφιαλτικές. Χθες το πρωι επιστρέφοντας από το νοσοκομείο στο σπίτι της μετα από μια ακόμη εξαντλητική βάρδια το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

«Στο καθήκον έφυγε, ήταν κουρασμένη, πολλές ώρες, το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας δίνει μεγάλες μάχες», είπε η μητέρα της άτυχης 42χρονης.

Δούλευε χωρίς σταματημό λένε οι δικοί της άνθρωποι. Ατελείωτες ώρες στο νοσοκομείο.

Χθες το πρωί κι ενώ η άτυχη νοσηλεύτρια οδηγούσε από τη δουλειά στο σπίτι της, το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων. Ο θάνατος της 42χρονης ήταν ακαριαίος.Πήγαινε το πρωί, έρχονταν το απόγευμα, ξανά βάρδια μεταμεσονύχτια. Δεν κοιμόντουσαν το βράδυ εκεί, έπεσε τώρα και με τον κορωνοϊό, καταλαβαίνετε. Δούλευε πολύ σκληρά η Μαρία, όταν έλειπε κάτι από εκεί τη Μαρία τραβούσαν και προθυμοποιούνταν να ξανά πάει.. Ήταν ένα παιδί γελαστό, χαρούμενο, με πολλές φίλες, πολύ αγαπητό», ανέφερε ο πατέρας της άτυχης Μαρίας. Πηγή: megatv.com

Ματωμένες βάρδιες
Η 42χρονη εργαζόταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του Ρίου. Οι βάρδιες όπως περιγράφουν οι συνάδελφοί της, πλέον εφιαλτικές. Ο προϊστάμενος επειγόντων, νοσοκομείου .Μεσολογγίου, Λάμπρος Λάπης δήλωσε: «Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί με τον COVID, βάρδιες που τα παιδιά βγαίνουν σχεδόν ματωμένα».

Φίλοι και συνάδελφοι την αποχαιρέτησαν με συγκλονιστικές αναρτήσεις στα social media.

«Η Μαρία ήταν άλλη μια εξουθενωμένη νοσηλεύτρια μόνο που μας το απέδειξε με τον πιο μαύρο τρόπο. Δεν άντεξαν τα μάτια την αϋπνία και την κούραση κι έκλεισαν. Αλλά έκλεισαν για πάντα», γράφουν οι φίλοι της 42χρονης. Ο Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο LIVE NEWS, αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό. ««Να δίνει τη ζωής για να κρατήσει το Σύστημα Υγείας όρθιο και κάποιοι να παίζουν τις κουμπάρες», τόνισε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.