Επιβαρυντικό το ρεπορτάζ για τη Χιρόνα




Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης – Ποια η πιο αξιοπιστη στοιχηματικη εταιρεια

Δεν είναι πολλές οι φορές (ουσιαστικά είναι ελάχιστες) που αποφασίζω να περάσω ματς του πρωταθλήματος της Σεγούντα που καλύπτω στη στήλη. Αυτό οφείλεται είτε γιατί δεν αισθάνομαι «δυνατός», είτε γιατί διυλίζω τον κώνωπα πολύ περισσότερο (και καταπίνω τον κουβά), είτε γιατί, αυτό που λέμε παικτική ευκαιρία δεν υπάρχει ποτέ διότι ο μπουκ είναι ενήμερος. Εδώ όμως έχουμε μία περίπτωση όπου λογικά θα πέσει η απόδοση του άσου λόγω ειδησεογραφίας. Ομιλώ για τον αγώνα Τενερίφε – Χιρόνα, στην έδρα βέβαια της πρώτης και παρουσία θεατών. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το αγωνιστικό ρεπορτάζ στην Χιρόνα, υπό κανονικές συνθήκες θα περάσει δύσκολες στιγμές στην Τενερίφε. Δεν υπάρχει γραμμή της που να μην έχει υποστεί καίρια πλήγματα από απουσίες. Αναμφίβολα παρουσιάζεται ευκαιρία νίκης στην «Τέτε» που θέλω να πιστεύω πως δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.

Σας μεταφέρω το κείμενο όπως το έχω γράψει στο πρωτάθλημα: «Αρκετά τα προβλήματα με μεγαλύτερο την απουσία του «κίλερ» Στουάνι που έφτασε στο όριο καρτών. Τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους θα εκτίσουν οι Σάιθ (Μ), Ορτολά (Τ), παραμένουν τραυματίες οι Μπόρχα Γκαρθία (Μ), Σαρμιέντο (Ε), Λοσάνο (Μ) και Όσκαρ Ουρένια (Μ), νέο πρόβλημα η απουσία του τραυματία βασικού Τεράτς (Μ) και του βασικού Αρνάου Μαρτίνεθ (Α, με την εθνική U21), αλλά τουλάχιστον επιστρέφει ο Ιθκουέρδο (Μ) που εξέτισε την ποινή του. Ξέμεινε με 13 επαγγελματίες». Εντάξει, είναι ζόρικη η κατάσταση στην Χιρόνα και πρωτόγνωρη για φέτος με τόσες απουσίες.

Συνεπώς η Τενερίφε που φέτος δείχνει πολύ πιο ώριμη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των Καταλανών. Βέβαια πρέπει να παίξει και μπάλα διότι από μόνη της δεν θα μπει γκολ. Ωστόσο πάντα στη Σεγούντα παίρνω και κάλυψη. Από συνήθεια ή φόβο αν θέλετε. Δεν είμαι από τους τύπους που βαράνε γροθιά στο μαχαίρι και παίζουν «αντρικά» πολύ σε αυτή την κατηγορία. Ναι, είμαι πιο light και ενδεχομένως χάνω σε απόδοση, αλλά μακροχρόνια έχω φυλαχτεί από άπειρες κακοτοπιές. Εδώ ίσως είναι και κακοτοπιά αλλά εξήγησα, περιμένω λόγω ρεπορτάζ να πέσει ο άσος για αυτό ψωνίζω από νωρίς, με την κάλυψη αγκαλιά διότι δεν θα είναι απίθανο το ματς να «βρωμίσει» και να πέσει πάνω του το άπαν σύμπαν. Και τότε…. θα πάει άκλαφτο (νόμος άγραφος αλλά απαράβατος).



➥ Τενερίφη – Χιρόνα: 1 (-0,25), σε απόδοση 1.78.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.