Ελληνικό: Σε μόνιμη εγκατάλειψη το πάρκο – παιδική χαρά της οδού Παπαφλέσσα




(Aνακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού Αργυρούπολης – Χρήστος Κορτζίδης) Μερικά παγκάκια σε κακή κατάσταση και 2-3 καλαθάκια απορριμμάτων ξεχαρβαλωμένα, είναι ότι έχει απομείνει από την παιδική χαρά που υπήρχε στο χώρο αυτό, που βρίσκεται στα όρια Ελληνικού και Γλυφάδας.
Θυμίζουμε ότι η διοίκηση του δήμου μας, στις αρχές της προηγούμενης θητείας της, είχε ξηλώσει τα όργανα λόγω παλαιότητας, με σκοπό να τα αντικαταστήσει με νέα, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.
Έτσι εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταργηθεί μια παιδική χαρά, αλλά και ο περιβάλλων χώρος πρασίνου είναι τον περισσότερο καιρό παραμελημένος.


Γιατί δεν συνεργάζεται δήμος μας με το γειτονικό δήμο Γλυφάδας για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ώστε οι κάτοικοι της γειτονιάς αυτής να χαίρονται από κοινού ένα όμορφο πάρκο/παιδική χαρά που τόσο έχουν ανάγκη;
Ο κ. Κωνσταντάτος που διαφημίζει ακατάπαυστα (!) τη φροντίδα του για τις παιδικές χαρές, τις πλατείες και τα πάρκα του δήμου, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι εκτεθειμένος και το λιγότερο που οφείλει είναι κάποιες εξηγήσεις.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.