“Εκτελούν το ΕΚΠΑΖ εν ψυχρώ”

Έπειτα από χρόνια αγώνων το ΕΚΠΑΖ δικαιώθηκε με σειρά δικαστικών αποφάσεων. Αυτό μας επιτρέπει να επαναοργανώσουμε την 37ετή δράση μας, σε υγιή βάση με στόχο τη λειτουργία ενός σύγχρονου κέντρου περίθαλψης, κάτι που με την απουσία μας στερήθηκε η χώρα.
Δυστυχώς όμως, κάποιοι προσπαθούν να δολοφονήσουν το ΕΚΠΑΖ ακυρώνοντας στην πράξη τις δικαστικές αυτές αποφάσεις που μας επιτρέπουν να γυρίσουμε στην ενεργό δράση, προσφέροντας (αφιλοκερδώς πάντα) τις υπηρεσίες μας στην τόσο δοκιμαζόμενη άγρια πανίδα του τόπου μας.
Από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Τμήμα Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας, έφυγε έγγραφο προς το Δασονομείο Αίγινας με εντολή να σφραγίσει τις εγκαταστάσεις στέγασης του ΕΚΠΑΖ (ευθύνης της Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων), λίγο διάστημα αφότου έγινε γνωστό ότι η νόμιμη διοίκηση του ΕΚΠΑΖ, αναλαμβάνει πάλι τα ηνία της διοίκησής του.
Τόσα χρόνια που απουσιάζαμε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑΖ, μόλις δικαιωθήκαμε στα δικαστήρια και βάλαμε ως στόχο την επαναλειτουργία του το θυμήθηκαν.
Κάποιοι που έχουν ιδιαίτερη κλήση προς τα παρασκήνια και τις μεθοδεύσεις και αφού για πολλά χρόνια να σαμποτάρουν και να δυσφημήσουν με κάθε δόλιο τρόπο το ΕΚΠΑΖ και τη δράση του (θεωρώντας το ανταγωνιστικό στα ιδιοτελή συμφέροντα τους), ετοιμάζονται να ακυρώσουν τις δικαστικές αποφάσεις για να ξεμπερδέψουν μια για πάντα με το ΕΚΠΑΖ εκτελώντας το εν ψυχρώ.
Για το ΕΚΠΑΖ
Ο Διαχειριστής
Γιάννης Πουλόπουλος
6973906015
Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Δέσποινα Χατζηνικολάου
6937145333Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.