Δήμος Ηλιούπολης: Διαδικτυακό σεμινάριο για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων




Μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση των δύο πρώτων κύκλων, για τους επιχειρηματίες και τους νέους της πόλης, ακολουθεί ο επόμενος και τελευταίος κύκλος ανάπτυξης δεξιοτήτων για δημότες ηλικίας άνω των 60 ετών με θέμα «Xρήση smartphone, tablet, internet & εφαρμογών».
Η συμμετοχή στο σεμινάριο γίνεται διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας «Zoom» και είναι δωρεάν, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 30 άτομα, με τήρηση σειράς προτεραιότητας.
Περισσότερα για το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στο www.ilioupolismart.gr.
Δηλώστε συμμετοχή έως και την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 14:00, στον σύνδεσμο: ⬇
https://forms.gle/Wc3HUYVEWxgfDW4f9
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από 18:00 έως 21:00, τις ακόλουθες ημέρες:

  • Πέμπτη 02/12, 18:00 – 21:00
  • Παρασκευή 03/12, 18:00 – 21:00
  • Σάββατο 04/12, 18:00 – 21:00
  • Κυριακή 05/12, 18:00 -21:00
    Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν έγκαιρα με email για το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων και μετά το τέλος των μαθημάτων όσοι συμμετάσχουν θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
    Οι συμμετέχοντες, μέσα από αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων:
  • Θα ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες που μας προσφέρουν τα smartphones.
  • Θα ανακαλύψουν, γιατί η συσκευή tablet είναι μια εξαιρετική επιλογή πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και πως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά.
  • Θα ανακαλύψουν τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης & επικοινωνίας, καθώς και το πως μπορούν να τα χρησιμοποιούν για να παραμείνουν σε επαφή με τους οικείους τους.
  • Θα ανακαλύψουν τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για smartphones & tablets.
    “Η σημερινή ψηφιακή πραγματικότητα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν πίσω, αντίθετα πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά, ώστε να διεκδικήσουμε τις νέες ευκαιρίες και να εκμεταλλευτούμε όλοι μαζί τις αμέτρητες δυνατότητες, που μας προσφέρει το διαδίκτυο” λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Χατζηδάκης
    “Κλείνοντας τον φετινό εκπαιδευτικό κύκλο, πιστεύουμε πως η τεχνολογία – και πρέπει και μπορεί – να κάνει καλύτερη τη ζωή όλων μας και φυσικά εμείς ως Δήμος θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε νέες δράσεις, που θα υπηρετούν αυτήν την πεποίθηση μας και θα καλύπτουν πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας.
    Σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία, οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε, να καινοτομούμε δημιουργικά και να ανοίγουμε νέους δρόμους.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.