Γλυφάδα: Χειροπέδες σε έμπορο ναρκωτικών – Ήταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού




Ο dealer της Γλυφάδας που έσπρωχνε κόκα και skunk στα χλιδάτα στέκια της παραλιακής, έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών. Μάλιστα, ο 31χρονος, είχε τεθεί από την 1η Νοεμβρίου σε καραντίνα καθώς ήταν φορέας κορωνοιού με αποτέλεσμα να «βγάλει off» τρεις αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση της σύλληψης του.

Ο άνδρας που κυκλοφορούσε με ένα smart και μια μοτοσικλέτα, ήταν θαμώνας γνωστών καταστημάτων της Γλυφάδας, γνώριζε πολύ κόσμο, είχε ποινικό παρελθόν και όπως λένε οι αστυνομικοί ήταν ανερχόμενος παίκτης που έσπρωχνε τη «λευκή κυρία» στα «φραγκάτα ρουθούνια» της παραλιακής. Τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν να φθάσουν μετά από έρευνα και πληροφορίες σε αυτόν.

Έτσι, έπειτα από παρακολούθηση ημερών έκαναν έφοδο το μεσημέρι του Σαββάτου στη μεζονέτα της Γλυφάδας όπου διέμενε, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά. Ειδικότερα βρήκαν 672 γραμμάρια κοκαΐνης, ακατέργαστη κάνναβη (skunk) βάρους 6.565 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 37,5 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 29.800 ευρώ, 2- ζυγαριές ακριβείας.

Οι τέσσερις 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας που κατασχέθηκαν έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου οι αστυνομικοί να ακτινογραφήσουν τις επαφές του dealer και το πελατολόγιο. Μαζί του συνελήφθη και η σύζυγος του καθώς κατά τη στιγμή της εφόδου ήταν στο διαμέρισμα με τα ναρκωτικά. Πηγή: protothema.gr



H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 6-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με την δράση των προαναφερομένων στην διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης, στην περιοχή των νοτίων προαστίων και κυρίως της Γλυφάδας, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους στη Γλυφάδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κοκαΐνη βάρους -672- γραμμαρίων
  • ακατέργαστη κάνναβη ( SKUNK ) βάρους -6- κιλών και -565- γραμμαρίων
  • κατεργασμένη κάνναβη βάρους -37,5- γραμμαρίων
  • το χρηματικό ποσό των -29.800- ευρώ
  • -2- ζυγαριές ακριβείας
  • -4- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.