Γλυφάδα: Θύμα άγριας ληστείας η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου




Θύμα ληστείας στην περιοχή της Γλυφάδας έπεσε η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου 35 ετών. Το περιστατικό συνέβη χτες Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα η 35χρονη πρώην εστεμμένη, όπως καταγγέλλει, ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της στη Γλυφάδα, όταν δύο άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να μπει στο σπίτι της. “Μπες μέσα και κάνε ότι σου λέμε” , της είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, και εκείνη τρομοκρατημένη φυσικά υπάκουσε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, της άρπαξαν χρήματα, ένα ρολόι και χρυσαφικά. Τα χρήματα υπολογίζονται σε 10.000 ευρώ, ενώ τα κοσμήματα αποτιμώνται στα 20.000 ευρώ.

«Βγήκα το πρωί της Τετάρτης γύρω στις 6.30 έξω από το σπίτι μου κοίταξα αριστερά, δεξιά δεν υπήρχε κάτι και ξαφνικά έρχεται κάποιος την ώρα που πάω να κλείσω την πόρτα και μου λέει μην μιλάς κάνε ότι σου λέμε γιατί θα σε σφάξω», λέει η 35χρονη τονίζοντας πως δεν μπόρεσε να δει αν κρατούσε κάτι καθώς τους κοιτούσε από τον τρόμο της όλη την ώρα στα μάτια. «Δεν ξέρω να σας πω αν είχε κάτι στα χέρια του γιατί δεν γνώριζα εκείνη τη στιγμή τι ήθελαν, ήθελαν να με ληστέψουν να με βιάσουν, δεν ήξερα.



Στη συνέχεια οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Η Διονυσία Κουκίου τους τα έδωσε. «Ήμουν μια γυναίκα μόνη, με τρεις άνδρες να με απειλούν και να μου λένει συνεχώς ότι θα με σφάξουν». Αμέσως μετά την τράβηξαν από το αυτοκίνητο, σηκώνοντάς της από τις μασχάλες και την ανάγκασαν να πάνε μέσα στο σπίτι. «Με έβαλαν να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Είχα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί επρόκειτο να πληρώσω μισθούς», συνέχισε.

Η Διονυσία Κουκίου, είχε κερδίσει τον τίτλο το 2008 εκτοπίζοντας τα μεγάλα φαβορί Μπέτυ Κουράκου και Ρία Αντωνίου. Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο Βιετνάμ, στο διαγωνισμό “Μις Υφήλιος”, επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα.

Από εκείνη την ημέρα όμως, άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή της. Η Διονυσία Κουκίου επέστρεψε στην πόλη της την Πάτρα για χάρη του έρωτά της, του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση. Ασχολήθηκε με αυτό που είχε σπουδάσει, την κομμωτική, αφού ήταν απόφοιτος των ΤΕΙ Κομμωτικής-Αισθητικής.

Ο 39χρονος Τάσος Μπερδέσης ήταν ο μεγάλος έρωτας της Διονυσίας Κουκίου. Δολοφονήθηκε το πρωί της 31ης Μάη στην περιοχή της Βάρης. Εκτός από την μεγάλη του καριέρα στο χώρο της πυγμαχίας είχε γίνει γνωστός και στο χώρο του lifestyle, τόσο από την συμμετοχή του στο reality Survival Secret αλλά και από τη σχέση που είχε στο παρελθόν με το γνωστό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου. Το ζευγάρι πήγαινε για γάμο.

Μάλιστα, το 2014, όταν το ζευγάρι χώρισε, ο Τάσος Μπερδέσης είχε δώσει συνέντευξη στο TLIFE λέγοντας μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του και για τον γάμο που αναβλήθηκε αλλά και για το παράπονό του:

“Η Διονυσία, όπως και κάθε γυναίκα θέλουν να τους αφιερώνεις χρόνο. Με θέλει να την στηρίζω σε όλα και συνεχώς, κάτι που κάνω, αλλά ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα η αλήθεια είναι ότι αλλάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου. Για να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία, θα σας πω ότι η Διονυσία είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν θέλω να την χάσω. Ίσως φταίω στο ότι δεν ήμουν δίπλα της σε κάποια πράγματα, ασήμαντα για ‘μενα, σημαντικά όμως για εκείνη. Ένας τσακωμός δεν είναι χωρισμός.”

Αργότερα, ήρθε ο έρωτας με τον επιχειρηματία από τη Λάρισα Μάρκο Βιλανάκη, τον αποκαλούμενο και “βασιλιά των τσιγγάνων”. Το ζευγάρι διέμενε σε ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ενώ πολλές φορές οι δυο τους ταξίδευαν στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου, και επισκέπτονταν την οικογένειά του. Το καλοκαίρι του 2021 επήλθε ο χωρισμός του ζευγαριού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.