Βούλα: Παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Φιλίππου, «Η Επανάσταση στην Αττική και η Απελευθέρωση της Αθήνας»




Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του αρχαιολόγου και Δημάρχου Σαρωνικού κ. Πέτρου Φιλίππου διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Το βιβλίου του κ. Φιλίππου επανεκδόθηκε από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης των Ελλήνων του 1821 και διανεμήθηκε σε όλους του μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της πόλης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και εισηγητές θα είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, Πέτρος Φιλίππου, αρχαιολόγος και Δήμαρχος Σαρωνικού και ο Κώστας Πρίφτης, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ – Ιστοριοδίφης ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα απαγγείλει η ποιήτρια και συγγραφέας, Ματίνα Κ. Καρελιώτη. Στην εκδήλωση τα τηρηθούν όλα τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας Covid – 19 και θα επιτραπεί η είσοδος μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά τις τελευταίες 180 μέρες ή με Rapid Test 48 ωρών



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.