Βίντεο-ντοκουμέντο με το κοριτσάκι που έπεσε από τον 4ο όροφο – Ένα δέντρο της έσωσε τη ζωή
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το κοριτσάκι σώθηκε χάρη σε ένα δέντρο που σταμάτησε τη φόρα της πτώσης του.

«Έπεσε από το μπαλκόνι, από τον τέταρτο όροφο, έχει ένα δέντρο και ευτυχώς το ‘πιάσε το δέντρο. Έπεσε πάνω στο δέντρο και μετά έπεσε κάτω το μωρό», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, το κοριτσάκι στην αρχή δεν είχε τις αισθήσεις του.

«Μόλις έπεσε το μωρό σε δύο δευτερόλεπτα, τρία πήγαμε εκεί. Το μωρό όταν πήγα εγώ ήταν αναίσθητο, ούτε έκλαιγε ούτε τίποτα λες και ήταν νεκρό. Είχε αίματα το παιδί. Μετά το έκαναν λίγο αναπνοές, πέντε λεπτά ο ένας κύριος που ήξερε καλά, και το μωρό άρχισε να κλαίει μετά. Και μετά περιμέναμε για γονείς δεν ερχόταν κανείς, φωνάζαμε».Αν και η γειτονία σηκώθηκε στο πόδι, με δεκάδες περαστικούς να τρέχουν να βοηθήσουν το κοριτσάκι που βρισκόταν ακόμη αιμόφυρτο στο έδαφος, όπως καταγγέλλουν οι αυτόπτες μάρτυρες, κανείς δικός του άνθρωπος δεν εμφανίστηκε.

«Και δεν φάνηκαν οι γονείς του, κανένας. Δεν βγαίνουν από το μπαλκόνι, δεν κατεβαίνει κανένας. Κάτι έχει συμβεί άλλο, κάποιος το έσπρωξε δεν ξέρω τι έγινε».

Το άρπαξε μια γυναίκα & προσπάθησε να φύγει
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων, όταν το κοριτσάκι είχε πια ανακτήσει τις αισθήσεις του και είχε αρχίσει να κλαίει, εμφανίστηκε μια γυναίκα που το πήρε στην αγκαλιά της κι έφευγε.

«Μετά ήρθε μία κυριά, το σκούπιζε, έκλαιγε, και ήθελε να πάρει το μωρό να φύγει χωρίς το ασθενοφόρο, να μην το πάρει το ασθενοφόρο».

Το συγκεντρωμένο πλήθος προσπάθησε να αποτρέψει τη γυναίκα, που κάποιοι λένε ότι ίσως και να είναι η μητέρα του παιδιού, να φύγει τρέχοντας κρατώντας το χτυπημένο κοριτσάκι στην αγκαλιά της, έτσι ώστε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

«Ήρθε αυτή η γυναίκα, το πήρε αγκαλιά, έκλαιγε, το σκούπιζε και λέμε ‘τι το έχεις’, ‘τίποτα’ λέει αυτή. Και μετά ήρθε να το πάρει για να φύγει, να φύγει, να εξαφανιστεί κάπου. Και λέμε ‘που θα πάρεις το μωρό; Είναι χτυπημένο’».

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πώς έπεσε το 5χρονο κοριτσάκι από το μπαλκόνι του σπιτιού στον 4ο όροφο και αν ήταν μόνο του στο σπίτι χωρίς την επίβλεψη των γονιών του.

«Ήταν μόνο του το παιδί», λέει κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο MEGA. «Δεν ξέρουμε αν αυτή που το πήρε είναι η μητέρα του», συμπληρώνει. Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.