Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα ντελιβερά
Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται η υπερβολική ταχύτητα του αυτοκινήτου, μόλις τρία δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 47χρονος διανομέας φαγητού στη Θεσσαλονίκη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν δώδεκα παρά πέντε το βράδυ του Σαββάτου (30.10.2021), όταν το σπορ αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 21χρονος κινούνταν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται και από το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr, λίγες στιγμές πριν κόψει το νήμα της ζωής του άτυχου ντελιβερά.


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα, δείχνει γιατί δεν αποτράπηκε το μοιραίο γεγονός. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος περνάει σαν σφαίρα μπροστά από την κάμερα του καταστήματος.

Τρία δευτερόλεπτα αργότερα θα χτυπήσει το 47χρονο ντελιβερά, πατέρα δύο παιδιών και θα του κόψει πρόωρα και άδικα το νήμα της ζωής του στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, εκείνη την ώρα στο σημείο του δυστυχήματος περπατούσαν και άλλα και άτομα που εργάζονταν στα καταστήματα. Από τη σφοδρή σύγκρουση πολλοί είναι αυτοί που όπως φαίνεται και στο βίντεο θα κινηθούν αμέσως προς το σημείο του δυστυχήματος, με κάποιους από αυτούς να κρατούν το κεφάλι τους.

Θανάσης Γερασιμίδης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.