Έτσι θα είναι το νέο Κλειστό Γήπεδο Αλίμου
Έπειτα από χρόνια συστηματικής προσπάθειας, σχεδιασμού, σύνταξης φακέλων κ.λπ., είναι πλέον γεγονός: ο Δήμος Αλίμου αποκτά καινούριο, δεύτερο Κλειστό Γήπεδο, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η νεολαία!!
Το νέο Κλειστό Γήπεδο θα ανεγερθεί επί της οδού Αλαμάνας & Λευκωσίας, στο οικόπεδο του Δήμου δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο και θα πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές στην κατασκευή και στην λειτουργία του.
Ο διαγωνισμός για το έργο θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και μέσα στο 2022 αναμένεται να ξεκινήσει η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, το σύνολο του κόστους του έργου (αρχικού προϋπολογισμού 3.608.400 €) θα επιχορηγηθεί στον Δήμο από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, στο οποίο έχει υποβληθεί πλήρης φάκελος με πρόταση, που αξιολογήθηκε θετικά από το Υπουργείο και εγκρίθηκε. “Ευχαριστώ θερμά τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, για την πολύτιμη συνεργασία τους” δήλωσε ο δήμαρχος
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους συνεργάτες μου στον Δήμο Αλίμου και ιδίως στον Γενικό Γραμματέα Βαγγέλη Κακκαβή, με τους οποίους εργαστήκαμε πολύ εντατικά για να ετοιμάσουμε και να καταθέσουμε το σύνολο των προτάσεων και των φακέλων για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” (ακολουθούν σύντομα και άλλες ευχάριστες ανακοινώσεις).
Έχουμε ακόμα πολλή και σκληρή δουλειά μπροστά μας μέχρι να “κόψουμε την κορδέλα” του νέου Κλειστού Γηπέδου, όμως πλέον το έργο έχει δρομολογηθεί και είμαστε γεμάτοι χαρά που σύντομα θα προσφέρουμε στους συνδημότες μας, και ιδίως στους νέους ανθρώπους, έναν ολοκαίνουριο και ασφαλή χώρο για προπόνηση, άθληση, υγεία!!
Στη φωτογραφία μπορείτε να πάρετε μία πρώτη ιδέα για την μορφή που θα έχει το έργο, όταν ολοκληρωθεί.”Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.