Άγιος Δημήτριος: Διαδικτυακό σεμινάριο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με θέμα «Διαχείριση Χρόνου και Άγχος»
Εν όψει της επίσημης έναρξης του κύκλου Διαγωνισμάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγίου Δημητρίου, η ομάδα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργάνωσε δωρεάν το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο, την Κυριακή 31/10/2021, με θέμα «Διαχείριση Χρόνου και Άγχος».

Το σεμινάριο μπορούσαν να παρακολουθήσουν οι γονείς, οι μαθήτριες/τές του φροντιστηρίου αλλά και οι εθελόντριες/ές, καθηγήτριες/ές μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Το webinar άνοιξαν η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς, Πάνος Μπαντούνας, με ένα σύντομο χαιρετισμό. Εν συνεχεία, ακολούθησε η παρουσίαση από τις δύο βασικές ομιλήτριες, την Νέλλυ Μπέλκη (Εκπαιδευτικός-Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Msc) και την Δήμητρα Τουρκοχωρίτη (Ψυχολόγος Msc, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική θεραπεύτρια παιδιών, εφήβων & ενηλίκων).


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Μέσα από την παρουσίαση, τη συζήτηση και τις βιωματικές δραστηριότητες που διεξήχθησαν, αναφέρθηκαν λεπτομερώς τρόποι διαχείρισης χρόνου σε συνδυασμό με την επιτυχία και την ποιότητα ζωής, αλλά και μέθοδοι μείωσης του άγχους με στόχο την καλύτερη επίδοση των μαθητών μέσα από τη στοχοθέτηση και το σωστό προγραμματισμό.
Την επιμέλεια, τη διοργάνωση και παρουσίαση του σεμιναρίου είχε η Συντονίστρια του Τομέα Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού Anastasia Vrettou.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίου Δημητρίου βρίσκεται πάντα δίπλα στην προσπάθεια των μαθητών του αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού του με γνώμονα την αλληλεγγύη και έχοντας κεντρικό του στόχο την επιτυχία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.