Θρήνος στον Σύλλογο Εκτελωνιστών του Δήμου Αλίμου




Τα μέλη του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου “Οικισμού Εκτελωνιστών Δήμου Αλίμου”, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον γενικό γραμματέα, Κυριάκο Παναγόπουλο, για την απώλεια της συζύγου του Κατερίνας, η οποία με τις καλλιτεχνικές της γνώσεις, στεκόταν πάντα δίπλα στις εκδηλώσεις του συλλόγου, ειδικά στη δημιουργία των σκηνικών, για τις παραστάσεις.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Οι λέξεις δεν φτάνουν να εκφράσουν τη βαθιά μας θλίψη, για την απώλεια της αγαπημένης μας Κατερίνας, φίλε Κυριάκο και αγαπημένη μας Δήμητρα.
Χάσαμε έναν άνθρωπο, έναν ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, έναν άνθρωπο γεμάτο αγάπη, τέλεια σύζυγο, υπέροχη μητέρα, έναν άνθρωπο που πίστευε στο θεσμό της οικογένειας, έναν άνθρωπο υπέροχο συνεργάτη, επιστήμονα, καλλιτέχνη, έναν άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα σ’ όποιον ζητούσε τη βοήθεια της, τη συμβουλή της, της συνεργασία της….
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και μην ξεχνάτε ότι θα είμαστε δίπλα σας, για ότι μας χρειαστείτε.
Ας ηρεμήσει η ψυχή της “εν ειρήνη”……, οι προσευχές μας, ας ανακουφίσουν τον πόνο σας……
Ο αποχωρισμός πονάει, γιατί δεν υπάρχει επιστροφή. Υπάρχει όμως συνέχεια…..
Αυτό πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και να σας δίνει δύναμη και παρηγοριά….
Καλό Παράδεισο να έχει… Το Δ.Σ και τα μέλη του ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ Η εξόδιος ακολουθία της Κατερίνας Αγγελή-Παναγοπούλου θα ψαλεί την Πέμπτη στις 14:30 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.