Στόχος εμπρηστικής επίθεσης το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Καλλιάνου, στη Λεωφόρο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Γιάννη Καλλιάνου, στη Λεωφόρο Αλίμου, στην Αργυρούπολη. Προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα της κύριας εισόδου. Όπως αναφέρει ο βουλευτής και μετεωρολόγος, η επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το υλικό εξετάζεται από τους αστυνομικούς.
Δείτε την ανάρτησή του:

“Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50.
Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη.
Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους.
Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού.”


Aνδρέας Κονδύλης: Χρυσή εποχή για τον Δήμο Αλίμου με έργα 24 εκατομμυρίων ευρώ
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X