Σασμός – Ο αληθινός γιος της Καλλιόπης ξεσπά: Εβαλαν ακόμη και το επίθετό μας, η μητέρα μου δεν ήταν φόνισσα




Στην εκπομπή “Open Weekend”, παραχώρησε συνέντευξη, ο αληθινός, όπως ισχυρίζεται γιος της Καλλιόπης, από τη σειρά “Σασμός”, ο οποίος ξέσπασε με αφορμή το περιεχόμενο του σίριαλ.

Ο απόγονος της πραγματικής οικογένειας της βεντέτας, όπως ο ίδιος λέει, ζητά να σταματήσει η δραματική σειρά του Alpha, καθώς, όπως είπε, η βεντέτα έχει αρχίσει να φουντώνει ξανά, ενώ ανέφερε πως ήδη έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα στο κανάλι. Παράλληλα, τόνισε πως απομάκρυνε λόγω φόβου τους δύο γιους του από την Κρήτη.

“Όταν βγήκε αυτό το έργο στον Alpha, βγάλανε στις ειδήσεις και μίλησε ο Δήμαρχος και ανέφερε πως η βεντέτα κράτησε 20 χρόνια και είχε 90 νεκρούς. Οι άνθρωποι δεν προλάβαιναν να θάψουν. Μετά από 3 μέρες έβγαλαν τον κύριο Χατζηδάκη, τον Υπουργό που είναι από τα Χανιά και είπε και αυτός τα ίδια πράγματα. Μετά από αυτό έδωσαν το όνομα της μητέρας μου, το οποίο είναι ένα σπάνιο όνομα, το Καλλιόπη. Το έδωσαν στην κυρία Τζομπανάκη. Σε ένα επεισόδιο που είδα, έβαλαν ακόμη και το επίθετό μας. Η μητέρα μου δεν ήταν φόνισσα, ήταν αρχόντισσα και πρόσεχε τα παιδιά της”, λέει.

Στο έργο βγάζουν την Καλλιόπη να ενορχηστρώνει τους φόνους. Ποια είναι η Καλλιόπη; Η μοναδική Καλλιόπη από το ένα σόι ήταν η μητέρα μου. Άρα αυτή είναι. Βρήκα τον τάφο της μητέρας μου βεβηλωμένο και μετά από αυτό ανέβηκα στην Αθήνα και έκανα ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha. Ο σεναριογράφος και η κυρία Τζομπανάκη είναι από την Κρήτη και ξέρουν τι σημαίνει κρητική βεντέτα. Η κυρία Τζομπανάκη πριν παίξει διάβασε το σενάριο και δεν έπρεπε να δεχτεί να παίξει“, προσθέτει.



“Σασμός σημαίνει πως κλείνουμε τα πάντα και δεν ξαναμιλάμε. Είχαμε ανοίξει έναν τάφο και τα είχαμε κλείσει όλα μέσα. Το όνομα της μητέρας μου πυροδότησε τις εντάσεις. Είναι στα βουνά οι άνθρωποι από τις δύο οικογένειες. Είναι βοσκοί. Με αυτό που έγινε κατέβηκαν από τα βουνά αρματωμένοι και μιλάνε μόνο για τη βεντέτα. Αν βρεθεί ένας ανεγκέφαλος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θα ξαναρχίσει. Έχω δυο γιους 22 και 26 ετών και τα έδιωξα από την Κρήτη, να μην πάθουν τίποτα. Τα χωριά της Κρήτης από τότε που άρχισε το έργο είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού.

Δεν το ήξερε κανένας ούτε από το ένα σόι, ούτε από το άλλο αυτό το βιβλίο που βασίζεται η σειρά. Έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα και στον Alpha και στον συγγραφέα. Θα ανέβω πάλι στην Αθήνα και θα βρω ένα δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση” είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως η σειρά Σασμός είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.